سوالات مربوط به سفارت کانادا

1.درخواست های کاغذی با درخواست های آنلاین چه فرقی میکند ؟


با مراجعه به این لینک میتوانید اطلاعات مربوطه را دریافت کنید.


2. آیا سفارت کانادا از متقاضیان مصاحبه میگیرد؟


خیر،در درخواست های غیر مهاجرتی هیچ گونه مصاحبه ایی صورت نمی گیرد و متقاضیان تنها در جهت تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری به شرکت (VAC)مراجعه می کنند.


 

3. آیا در همان روز انگشت نگاری و تحویل مدارک نتیجه ویزا مشخص می شود؟


خیر،از روز تحویل مدارک و انگشت نگاری 2هفته تا 3 ماه جواب ویزا طول می کشد و تا آن زمان نتیجۀ ویزا مشخص نیست.


 

4. درخواست ویزای کانادا در آنکارا،استانبول و یا ابوظبی چه فرقی باهم دارند؟


هیچ فرقی با هم ندارند و سفارت کانادا در هیچ کدام از این مکان ها،درخواست هارا به صورت مستقیم دریافت نمی کند و این کار توسط کارگزارهای مستقیم این سفارت که در امارات و ترکیه می باشند، انجام می گیرد.


 

5. برای درخواست روادید کانادا در ترکیه ، بین آنکارا و استانبول کدام را پیشنهاد میکنید؟


هیچ فرقی بین درخواست روادید کانادا و استانبول وجود ندارد ولی بدلیل نبود پرواز روزانه برای آنکارا،متقاضیان حداقل 2 شب و 3 روز باید در آنکارا اقامت داشته باشند در صورتی که انجام کارهای درخواست روادید شما یک ساعته تمام می شود.
لازم ذکر است که پرواز تهران به استانبول و استانبول به تهران در یک روز وجود دارد و متقاضیان صبح وارد استانبول می شوند و همان شب می توانند به ایران بازگردند.پس انتخاب استانبول گزینۀ هوشمندانه تری نسبت به آنکاراست.


6. اولین وقت سفارت کانادا چه زمانی می باشد؟


گرفتن نوبت انگشت نگاری برای سفارت کانادا(شرکت VAC) در آنکارا از 2-1 هفتۀ آینده امکان پذیر می باشد لازم به ذکر است که سفارت کانادا در استانبول وابوظبی نیازی به وقت قبلی ندارند ولی در صورت تمایلِ متقاضی امکان گرفتن وقت نیز هست.
لازم به ذکر است که در صورت نداشتن وقت انگشت نگاری ممکن است نیاز باشد که برنامه های خود را تغییر دهید لذا به شما پیشنهاد میکنیم که قبل از سفر ِخود، وقت انگشت نگاری رزرو کنید.


 

7.برای سفارت کانادا نیازی به گرفتن وقت قبلی هست؟


گرفتن وقت الزامی نمی باشد و ومتقاضیان می توانند بدون گرفتن وقت قبلی،درخواست خود را ارائه دهند،ولی در صورت شلوغی سفارت ویا هر موضوع دیگری ممکن است متقاضی چندین روز منتظر بماند.این اقدام ریسک می باشد و امکان این وجود دارد که متقاضی متحمل پرداخت هزینه های اضافی شود.


 

8. برای گرفتن وقت کانادا چه مدارکی لازم است؟


-اسکن صفحه اول پاسپورت

-شماره موبایل متقاضی

-آدرس ایمیل متقاضی


 

9. آیا انجام پرداخت وجه سفارت کانادا توسط شرکت شما امکان پذیر است؟


بله،این شرکت با دریافت مبلغ اندکی کارمزد این کار را برای متقاضیان انجام می دهد و رسید آن را برای متقاضی ارسال می نماید.
لازم به ذکر است که واریزی وجه سفارت کانادا به صورت حضوری در یکی از شعب بانکی در ترکیه انجام میشود و این مبلغ قابل پرداخت به صورت آنلاین نیست.


 

10.پیکاپ ویزای کانادا چقدر طول می کشد؟


در صورت موافقت سفارت کانادا برا ی دادن ویزا به متقاضی،ایمیلی مبنی بر ارسال پاسپورت جهت الصاق ویزا(Pass Request) دریافت می کند،پس از دریافت ایمیل ،متقاضی نهایتاً یک ماه فرصت دارد تا پاسپورت خود را به سفارت ارسال کند.
تمامی پیکاپ ها به صورت هفتگی توسط این مرکز انجام میگیرد. پس از تحویل پاسپورت و مدارک خود به اسکای لاین 2-1 هفته زمان میبرد تا پاسپورت ها به سفارت مربوطه ارسال شود و دوباره به ایران بازگردد.


 

11. برای پیکاپ ویزای کانادا چه مدارکی لازم است؟


- اصل پاسپورت امضاء شده

- پرینت ایمیل سفارت

- برگۀ وکالت نامۀ امضاء شده (که در این سایت در قسمت دانلودها موجود می باشد.)

- برای در خواست های اقامتی هم تمامی مدارک بالا لازم است به انضمام 2 قطعه عکس و اطلاعاتی مانند اندازۀ قد و رنگ چشم ِ شخص مورد نیاز است.


 

12.چه اشخاصی برای Super Visa می توانند اقدام کنند؟


این نوع ویزا (Super Visa) را اشخاصی در خواست می دهند که اقوامِ درجه اول آنها دارای اقامت دائم و یا PR کارت باشند.
Super Visa نوعی از ویزا می باشد که 10 ساله صادر میشود ولی به علت آنکه پاسپورت ایرانیان 5 ساله است نهایتاّ مدت 5 ساله به ایرانیان تعلق می گیرد.

13.پاسپورت کانادایی خود را چگونه تمدید کنیم؟


برای تمدید پاسپورت کانادایی و یا Passport Renewal نیازی به گرفتن وقت قبلی نیست و خودِ متقاضی با مراجعه به سفارت کانادا و انجام واریزی ( پرداخت 190$ برای پاسپورت 5 ساله و یا 260$ برای پاسپورت 10 ساله )در همان کشور و با تحویل مدارک مربوطه میتوانند برا ی تمدید پاسپورت خود اقدام کنند.

14.مدارک مورد نیاز سفارت برای تمدید پاسپورت کانادایی چیست؟


-پاسپورت قدیمی
-2 قطعه عکس
-فیش واریزی
-فرم در خواست Passport Renewal

15.آیا تا آماده شدن پاسپورت برای تمدید پاسپورت کانادایی باید در ترکیه اقامت داشته باشیم؟


خیر،این در خواست هم توسط این مرکز امکان پذیر است.
در روز درخواست متقاضی می بایست نمایندۀ این مرکز را جهت انجام پیکاپ و بازگرداندن آن به ایران معرفی نماید.
پیکاپ این نوع از درخواست ها 3-2 هفته به طول می انجامد.

16. PR کارت چیست؟


افرادی که برای Citizenship کانادا درخواست می کنند و با درخواستشان موافقت می شود بعد از سفر به کانادا و پر کردن فرم های مربوطه ،بعد ازحدود یک ماه PR CARDآنها به محل اقامت متقاضی ارسال می شود.
افرادی که PR کارت دارند اجازۀ اقامت قانونی و محدود را در کانادا دارند.بعد از گذشت 5 سال از صدور PRکارت متقاضی، در صورتی که 3 سال از 5 سال گذشته را در کانادا بسر برده باشند می توانند برای Citizenship کانادا درخواست نمایند.

17.اعتبار PR کارت من تمام شده،چگونه می توانم آن را تمدید کنم؟


PRکارت قابل تمدید نیست و فقط در کانادا صادر می شود. شما می توانید درخواست Travel Document و یا همان برگۀ عبور کنید و بعد از موافقت با درخواست شما و پس از سفر به کانادا، PRکارت شما همانجا صادر می شود.

18. برای درخواست Travel Document چه مدارکی لازم است و هزینۀ آن چقدر می باشد ؟


- فرم درخواست Travel Document
- مدارک مالی و اقامتی در کانادا
-2 قطعه عکس
- کپی تمام صفحات پاسپورت
-اصل PR کارت قدیمی
- فیش های واریزی(که توسط این مرکز هم انجام می شود)

پس از درخواست یک Tracking Number دریافت می کنید که با آن می توانید وضعیت پرونده خود را جویا شوید.

هزینه درخواست Travel Document :

هزینۀ ویزا : 50$ +7لیر+73 لیر + 30$ کارمزد
250 هزار تومان هزینه پیکاپ برای هر خانواده، که این درخواست ها ممکن است بین 2 روز تا 2 ماه به طول انجامد.

سوالات مربوط به سفارت امریکا


1.فرم DS-160 چیست ؟


فرم DS-160 ، فرمی است که تمامی متقاضیان ویزای امریکا جهت درخواستِ خود باید آن را تکمیل نمایند.

2. آیا نسخۀ فارسی فرم DS-160 را دارید ؟


بله، نسخۀ فارسی فرم DS-160 را می توانید در قسمت دانلودهای همین وب سایت دانلود نمایید و کامل کنید و نسخه پر شدۀ آن + اسکن عکس خود را جهت تکمیل فرم برای ما ایمیل کنید.

3. مشخصات عکس برای فرم DS-160 امریکا چگونه باید باشد ؟


برای پرکردن فرم DS-160 امریکا ، نیاز به آپلود عکسِ خود دارید و این عکس باید 5*5 و با رزولیشن 600*600 اسکن شده باشد و یا میتوانید عکس خود را با DPI بالا اسکن کنید و برای ما ارسال کنید.

4.اولین وقت سفارت امریکا چه تاریخی می باشد؟


گرفتن وقت مصاحبۀ سفارت امریکا در کشورهای مختلف (ترکیه،ارمنستان،امارات) و در فصل های مختلف، متفاوت می باشند ولی به طور کلی از 2 هفته تا یک ماه آینده امکان گرفتن وقت سفارت امریکا در این کشورها وجود دارد.
لطفاً در نظر داشته باشید که در فصل تابستان و عید نوروز و عید میلادی به دلیل بالا رفتن درخواست ها، وقت های دیرتری وجود دارد.پس قبل از خرید بلیط برای سفر به امریکا و قبل از هرگونه اقدامی برای سفارت امریکا با ما تماس بگیرید تا از وقت های آزاد مطلع شوید.

5. وقت سفارت امریکای خود را گرفته ام، آیا امکان تغییر وقت و گرفتن وقت فوری امریکا وجود دارد؟


بله،امکان تغییر وقت گرفته شده وجود دارد و اسکای لاین می تواند شما را در این امر یاری کند.

6. وقت سفارت امریکا در آنکارا همیشه بسته است،چگونه می توانم برای اخذ وقت اقدام کنم؟


وقت سفارت امریکا در آنکارا به علت بالا بودن درخواست ها معمولاً بسیار سریع پر می شوند و هر 2-1 ماه فقط یکبار وقتهای سایت باز می شوند، ما می توانیم برای دریافت وقت آنکارا به شما کمک کنیم.

7. آیا وقت سریعتری برای درخواست ویزای دانشجویی وجود دارد؟


بله، برای درخواست های دانشجویی وقت های ویژه ای وجود دارد که از حالت های توریستی بسیار سریعتر است و دانشجویان معمولا از یک روز تا یک هفته آینده به بعد می توانند وقت سفارت خود را تقاضا کنند.

8. آیا پرداخت SEVISبرای ویزای دانشجویی سفارت امریکا را انجام می دهید؟


بله،پرداخت SEVIS برای تایپ های مختلف از جمله F،M،J توسط این مرکز امکان پذیر است.

9.پیکاپ پاسپورت سفارت امریکا از آنکارا امکان پذیر است ؟


بله ، پیکاپ امریکا از آنکارا توسط خود فرد و یا اقوام درجه یک ایشان امکان پذیر است ولی توسط شخص دیگری پیکاپ امریکا از آنکارا انجام نمیگیرد.

10.پیکاپ پاسپورت سفارت امریکا از دبی و ایروان امکان پذیر است و چه مدت زمان می برد؟


بله،پیکاپ پاسپورت از سفارت امریکا توسط شخص ثالث و یا این مرکز امکان پذیر است به طور معمول از روز ارسال پاسپورت به سفارت 3-2 هفته زمان می برد تا پاسپورت به متقاضی باز گردد.
لازم به ذکر است که بنا به درخواست سفارت ممکن است این مدت طولانی تر شود.

11. برای پیکاپ پاسپورت از سفارت امریکا در ارمنستان چه مدارکی لازم است؟


تنها اصل پاسپورت

12. برای پیکاپ پاسپورت از سفارت امریکا در دبی چه مدارکی لازم است؟


-اصل پاسپورت
-برگۀوکالت نامۀ امضا شده
-DS-160 Confirmation
- Appointment Confirmation

لطفاً قبل از ارسال پاسپورتِ خود برای پیکاپ، از آماده بودن جواب ویزای خود در سایت رسمی سفارت امریکا مطلع شوید.

13. از روز مصاحبه چه مدت طول میکشد تا جواب ویزا آماده شود؟


در صورت دریافت برگۀ زرد بین 3 هفته تا 3 ماه طول می کشد تا جواب ویزای شما آماده شود،در این مدت شما می توانید با ورود به سایت رسمی سفارت امریکا از آماده شدن جواب ویزای خود مطلع شوید.

14. دریافت برگۀ زرد یا صورتی در روز مصاحبه به چه معناست ؟


با مراجعه به این لینک میتوانید اطلاعات مربوطه را دریافت کنید.

15. آیا امکان تمدید ویزای توریستی امریکا وجود دارد؟


بله،معمولاً برای ایرانیان ویزاهای 3 ماهه صادر می شود که در صورت ارائۀ دلایلِ قانع کننده به ادارۀ مهاجرت قابل تمدید می باشد.

16. برای درخواست ویزای امریکا آیا مصاحبه ای انجام میگیرد ؟


بله ، سفارت امریکا در آنکارا، دبی و ایروان برای ایرانیان افسر فارسی زبان دارد، که این مصاحبه کاملاً به زبان فارسی صورت میگیرد.

سوالات مربوط به سفارت انگلیس


1-چگونه می توانید برای پر کردن فرم سفارت انگلیس کمک کنید؟


نسخه فارسی فرم سفارت انگلیس را می توانید در قسمت دانلود های سایت اسکای لاین دانلود نمایید ، کامل کرده و نسخه پر شدۀ آن را جهت تکمیل فرم برای ما ارسال کنید.

2.ویزای انگلیس را در چه شهر هایی می توانم در خواست دهم؟


متقاضیان ایرانی درخواست های خود را می توانند در آنکارا،استانبول،دبی و ابوظبی درخواست دهند.

3. اولین وقتی که برای درخواست ویزا در ترکیه میتوان گرفت چه تاریخی میباشد؟


وقتها در آنکارا و استانبول معمولاً از 5-4 روز آینده قابل رزرو هستند.

4. جهت درخواست وقت سفارت انگلیس چه مدارکی لازم است ؟


_ اسکن صفحه اول پاسپورت.
_ اسکن پر شدۀ فرم سفارت انگلیس (که در قسمت دانلودهای این سایت موجود است.)
_ اسکن دعوتنامه ومدارک اقامتیِ دعوت کننده/ رزرو هتل در انگلیس

5. برای درخواست ویزای انگلیس آیا مصاحبه ای انجام میگیرد ؟


خیر، هیچ مصاحبه ای انجام نمیشود وشما فقط مدارک خود را تحویل داده وانگشت نگاری می شوید.

6. آیا می توانم برای دریافت ویزای 2 ساله یا 5 ساله توریستی سفارت انگلیس اقدام کنم؟


اگر بار اولتان است که به انگلستان سفر میکنید خیر. شما ابتدا باید درخواست ویزای 6 ماهه کنید پس از داشتن چند ویزای 6ماهه میتوانید درخواست ویزای 2 ساله کنید و پس از دریافت چند ویزای 2 ساله می توانید تقاضای ویزای 5 ساله کنید.

7. با دریافت ویزای توریستی 6 ماهه از سفارت انگلیس چه مدت در انگلستان می توانم اقامت داشته باشم؟


با دریافت این ویزا شما میتوانید 180 روز در انگلیس اقامت داشته باشید و ویزای شما چند بار ورود می باشد یعنی شما می توانید چندین بار تا تاریخ انقضاء ویزا به انگلستان سفر کنید.

8. آیا سفارت انگلیس اصل پاسپورت را به متقاضی باز می گرداند؟


خیر، سفارت انگلیس اصل پاسپورت را تا آماده شدن جواب ویزا نزد خود نگه میدارد.
متقاضیان در ترکیه میتوانند با دریافت برگۀ عبور، بدون پاسپورت به ایران باز گردند ولی متقاضیانی که به امارات میروند تا آماده شدن جواب ویزا باید در امارات اقامت داشته باشند.

9. با توجه به اینکه شرکت شما پیکاپ پاسپورت سفارت انگلیس را در ترکیه انجام میدهد آیا نیازی به اقامت در ترکیه برای دریافت پاسپورت هست یا خیر؟


خیر شما حداقل یکبار باید به آنکارا و استانبول جهت تحویل مدارک و انگشت نگاری سفر کنید و پس از دریافت برگۀ عبور میتوانید به ایران باز گردید. شما با معرفی نمایندۀ اسکای لاین جهت پیکاپ، پس از آماده شدن جواب ویزا ،پاسپورت را دریافت کرده و به شما تحویل میدهیم.

10. پیکاپ پاسپورت سفارت انگلیس در امارات امکان پذیر است؟


خیر متقاضیانی که جهت درخواست ویزای خود به امارات مراجعه میکنند تا آماده شدن جواب ویزای خود(حدود 2 هفته) باید در امارات اقامت داشته باشند.

11. پیکاپ پاسپورت سفارت انگلیس از ترکیه چند روزه انجام میشود؟


از روز مصاحبه حداقل دو هفته طول میکشد تا پاسپورت آمادۀ پیکاپ شود واز روز آماده شدن برای پیکاپ حداکثر یک هفته طول میکشد تا پاسپورت به دست ما برسد.

12. دریافت برگۀ عبور از آنکارا به چه صورت انجام میشود؟


پس از تحویل پاسپورت و مدارکِ خود به شرکت TelePerformance ، با اصل رسید و مدارک لازم جهت دریافت برگۀ عبور به سفارت ایران در آنکارا مراجعه کنید.
لازم به ذکر است که زمان لازم جهت صدور برگۀ عبور 2-1 روز کاریست ، بنابراین از متقاضیان درخواست میشود پس از دریافت رسید از شرکت TelePreformance جهت دریافت برگه عبور خود اقدام کنند.
لطفاً قبل از سفر خود به ترکیه از ساعات کاری و روزهای تعطیل سفارت/ کنسولگری ایران در ترکیه با خبر شوید.

شماره سفارت ایران در آنکارا :

4683357-4682820-4682821(312)0090

آدرس سفارت ایران در آنکارا :

Tahran cad.no:10 kavaklidere / Ankara – Turkey

آدرس سایت سفارت ایران در آنکارا :

http://www.iranembassy-tr.ir/

13. دریافت برگۀ عبور از استانبول به چه صورت انجام میشود؟


قبل از تحویل مدارک و پاسپورت خود به شرکت Tele Performance با مدارک لازم جهت برابر اصل کردن مدارک خود، به کنسولگری ایران واقع در استانبول مراجعه کنید و پس از تحویل مدارک و پاسپورت خود به شرکت Tele Performance با اصل رسیدی که دریافت میکنید، جهت انجام ادامۀ مراحل دوباره به کنسولگری ایران واقع در استانبول مراجعه کنید.
لطفاً قبل از سفر خود به ترکیه از ساعات کاری و روزهای تعطیل سفارت/ کنسولگری ایران در ترکیه با خبر شوید.

شماره سرکنسولگری ایران در استانبول :

33-5138230(212)0090

آدرس سرکنسولگری ایران در استانبول :

Ankara cad.na:1.334410 Cagaloglou, Istanbul, Turkey

آدرس سرکنسولگری ایران در استانبول :

http://istanbul.mfa.ir/

14. چه مدارکی جهت دریافت برگۀ عبور لازم است ؟


-اصل شناسنامه
-اصل کارت ملی
- 4 قطعه عکس رنگی 4*6 ، پشت زمینه سفید

لطفاً قبل از سفر خود به ترکیه از ساعات کاری و روزهای تعطیل سفارت/ کنسولگری ایران در ترکیه با خبر شوید.

15. ساعات کاری سفارت / کنسولگری ایران در ترکیه چگونه است ؟


روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت 8:30 لغایت 12:00 .

16. سفارت / کنسولگری ایران در ترکیه چه روزهایی تعطیل میباشد ؟


سفارت / کنسولگری ایران در ترکیه روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل میباشد و معمولاً اکثر تعطیلاتِ رسمیِ شمسی و میلادی هم تعطیل میباشند.
با مراجعه به سایت رسمی سفارت / کنسولگری ایران در ترکیه میتوانید از روزهای تعطیل با خبر شوید.

17. آیا با دریافت برگۀ عبور می توانم دوباره به ترکیه باز گردم؟


خیر با دریافت برگۀ عبور فقط میتوانید یکبار به ایران باز گردید.

18. آیا امکان درخواست برای ویزای آمریکا و انگلیس بصورت همزمان وجود دارد؟


بله، شما در آنکارا و دبی میتوانید بصورت همزمان برای ویزای آمریکا و انگلیس درخواست کنید.

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 4-22119951 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود