وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند :

کشور هلند از آن دسته از کشورهایی است که عضور اتحادیه شینگن می باشد . بنابراین برای سفر به این کشور ابتدا باید ویزای شینگن داشته باشید ، و برای درخواست صدور ویزای شینگن ابتدا باید مدارک مورد نیاز را اماده و شرایط را برای اخذ ویزا آماده کنید  تا در اسرع وقت ، وقت سفارت شما توسط کارشناسان ما رزرو شود .

مراجعه به سفارت به منظور انجام مصاحبه ، انگشت نگاری و تحویل مدارک است ، افسر سفارت پس از مصاحبه با فرد متقاضی و بررسی مدارک ارائه داده شده تصمیم می گیرد که آیا شخص مورد نظر واجد شرایط برای ویزای هلند هست یا خیر ! بنابراین کامل بودن مدارک و چگونگی انجام مصاحبه از اهمیت بالایی برخوردار است . توجه داشته باشید که با انجام یک اشتباه کوچک در جمع آوری مدارک و پر کردن فرمها یا بی دقتی در پاسخ دادن به سوالات افسر ممکن است شانس دریافت ویزای خود را از دست بدهید، با سپردن این کار به دست کارشناسان با تجربه اسکای لاین شانس خود را بالا ببرید.

وقت سفارت هلند

تذکر:تاریخ وقت از زمان درخواست متقاضی بین 1 هفته تا 2 ماه ممکن است طول بکشد .

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت هلند :

  • صفحه اول پاسپورت
  • شماره ی در دسترس برای پیگیری

نکات مهم اخذ وقت سفارت هلند :

  • مدارک شما به طور کلی باید نشانگر برگشت شما به ایران باشد . باید افسر مربوطه را متقاعد کنید که در موقع مقرر هلند را ترک خواهید کرد.
  • باید نشان دهید که توان مالی لازم را برای هزینه های مربوط به سفر و مدت زمان اقامت در هلند را دارید.
  • فرد قانون مندی هستید و سوابق جنایی ندارید.
  • توجه داشته باشید که هرچه مدارک شما کاملتر باشد شانس پذیرش بیشتر می شود.
  • از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند
  • تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه رسمی دادگستری شده باشند.

مدارک لازم برای روز مصاحبه سفارت هلند :

مدارکی که باید علاوه بر فرم تکمیل‌شده در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

1-شناسنامه ایرانی

  • ترجمه انگلیسی فتوکپی شناسنامه صفحه ی 1/2

2-گذرنامه

  • اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور ( امضا شده )
  • کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید و گذرنامه های قدیمی
  • اصل فرم ویزا به امضای مسافر.
  • برای افراد همراه ( همسر و فرزندان ) باید فرم ویزای جداگانه با امضا فرستاده شود .
  • تکمیل فرم مشخصات فردی ( به طور کامل )

3-سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۵. ۴* ۵. ۳ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

4-دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم هلند شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در هلند یا مدارکی مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت که نشان دهد شما صاحب مسکن در هلند هستید.

5-اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی

برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند

6-اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

ترجمه انگلیسی روزنامه رسمی ، گواهی اشتغال به کار ، پروانه کسب اتحادیه ، گواهی اشتغال به تحصیل ، گواهی باز نشستگی و ...

برای افراد بازنشسته حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامیست

پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضا توسط بانک.

ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر ( تمام صفحات)

توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در چک تعیین می‌گردد
برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست).
برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست)

برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست)
برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست)


توجه: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود

برای دانش‌آموزان دبستانی، دبیرستانی و دانشجویان.

7-گواهی اشتغال به تحصیل

8-بیمه مسافرتی

متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن  مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد هلند

در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت

ارائه ضمانت بازگشت الزامیست

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوط این حق را دارد که از شما مدارک دیگری نیز در خواست نماید .

Bottom of Form

آدرس سفارت هلند

تهران ، فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک 60
تلفن : 23660000ـ021

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 4-22119951 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا                                                                              وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان                                                                            وقت سفارت انگلیس    


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود