وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت پرتغال                     

کشور پرتغال که در جنوب غربی قاره اروپا واقع شده است،در حدود ده ملیون وپانصد هزار نفر جمعیت دارد.پایتخت این کشور شهر لیسبون ،و زبان اصلی انان پرتغالی است.پرتغال از سمت جنوب غربی به اقیانوس اطلس ختم می شود و دارای دو مجمع الجزایر(ازور و مادیرا)است.واحد پول رایج این کشور یورو می باشد.   

                                   

دین 90%از مردم پرتغال کاتولیک رومی است.این کشور زیبا،کشوری توسعه یافته است که 18 شهر دارد.پرتغال یکی از کشور های عضو اتحادیه شینگن است.بنابراین چنانچه قصد سفر به کشورپرتغال را دارید،ابتدا باید برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید.ویزا(روادید)به معنی اجازه نامه ی ورود به کشور است که توسط سفارت ان کشور صادر می شود.                                                                                                                                

برای دریافت ویزاباید مدارکی که در ادامه ذکر می کنیم را به سفارت این کشور ارائه دهید اما از انجاکه مراجعه به سفارتخانه ی این کشور بدون وقت قبلی امکان پذیر نیست،اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن برای پرتغال،رزرو وقت سفارتخانه ی پرتغال است.

در فرایند اخذ ویزا،مدارک ارائه شده به سفارت بسیار حائز اهمیت هستند و نقش به سزایی در قبولی و یا رد شدن درخواست شما دارند.تکمیل مدارک کاری مشکل و تخصصی است پس اگر وقت کافی یا اطلاعات لازم در مورد حساسیت های سفارتخانه ی این کشور ندارید،این کار را به کارشناسان مجرب ما بسپارید تا شانس قبول شدن درخواست شما برای دریافت ویزای پرتغال بسیار بالاتر برود.

فرایند رزرو وقت سفارت پرتغال

قدم اول تماس با کارشناسان ما و اعلام کردن درخواستتان برای رزرو وقت سفارت است.

قدم دوم ارسال مدارکی است که ما برای رزرو کردن وقت شما به ان نیاز داریم(کپی از صفحه اول پاسپورت+شماره در دسترس جهت پیگیری +4 قطعه عکس 3*4)

ما به محض رزرو وقت با شما تماس گرفته و به شما اعلام می کنیم.

مدارک لازم برای ویزای پرتغال

1.اصل و کپی پاسپورت با حد اقل 6 ماه اعتبار

2. 4 قطعه عکس 4*3

3.کپی شناسنامه

4.سند مالکیت

5.پرینت گردش حساب مالی 6 ماه گذشته

6. گواهی اشتغال به کار

7.گواهی تحصیلی

8.کپی پاسپورت و ویزا های قبلی

9.تکمیل فرم فارسی درخواست ویزا

10.ضمانتنامه ی بانکی

*همه ی مدارک باید به انگلیسی ترجمه ی رسمی شده باشند .

هزینه ی رزرو وقت سفارت پرتغال

1-برای اژانس های همکار 250 تومان

2-برای مسافران عزیز 300 تومان

نکات مهم وقت سفارت پرتغال

*یکی از نکات بسیار مهم در ارائه ی مدارک این است که شما با ارائه ی مدرک معتبری ثابت کنید که حتما به ایران بازمیگردید.و به هیچ عنوان از مدت زمان تعیین شده بیشتر در خاک کشور پرتغال اقامت نخواهید داشت.

*نکته ی مهم دیگر این است که مدارکی ارائه دهید دال بر اینکه شما توانایی مالی لازم برای هزینه های سفر و هتل و بلیط بازگشت را دارید.

*متقاضیان ویزای پرتغال باید برای هر نفر یک فرم جداگانه پر کنند

*نداشتن سابقه ی جنایی نیز نکته ی بسیار مهمی است.

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 4-22119951 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا                                                                              وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان                                                                            وقت سفارت انگلیس    


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود