وقت سفارت سوئد

وقت سفارت سوئد و نکات مهم آن :

چنانچه به هر دلیل قصد سفر به کشور سوئد را دارید ، اولین قدم گرفتن وقت این سفارت به منظور مصاحبه و انگشت نگاری و ارائه مدارک مربوطه است. کشورسوئد عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد.

شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سویمقامات کنترل مرزی سوئد کنترل می گردد.اخذ ویزا برای اتباع ایرانی که قصد سفر به سوئد را دارند الزامی می باشد افسر سفارت پس از مصاحبه با فرد متقاضی و بررسی مدارک ارائه داده شده تصمیم می گیرد که آیا شخص مورد نظر واجد شرایط برای ویزای سوئد هست یا خیر ! بنابراین کامل بودن مدارک از اهمیت بالایی برخوردار است . توجه داشته باشید که با انجام یک اشتباه کوچک در جمع آوری مدارک و پر کردن فرمها ممکن است شانس دریافت ویزای خود را از دست بدهید، با سپردن این کار به دست کارشناسان با تجربه اسکای لاین شانس اکسپت شدن خود را بالا ببرید.

وقت سفارت سوئد

سوئد

سوئد کشوری کم جمعیت ، در اروپای شمالی ، کشوری امن برای زندگی و مسافرت است . این کشور به مدت سه سال متوالی در تمامی کشورها رتبه دوم از نظر رفاه اجتماعی را کسب کرده است . سوئد دارای تابستان معتدل و زمستان سرد است ، تقریبا همه به زبان انگلیسی آشنایی دارند . امکانات فرهنگی ، ورزشی ، تفریحی به صورت کامل محیا میباشد. برای رفت و آمد اتوبوس و مترو پوشش کامل شهری دارد.و سفر از سوئد به جاهای دیگر اروپا سریع و آسان است

فرایند اخذ وقت سفارت سوئد :

پس از تماس با کارشناسان اسکای لاین ، فرآیند گرفتن وقت توسط ما آغاز می شود ، این سفارت حدودا یک ماهه وقت میدهد. ( متغیر است) . با ارائه صفحه اول پاسپورت و یک شماره تلفن ، وقت سفارت شما رزرو می شود ، سپس با مشورت و راهنمایی کارشناسان ما ، کلیه مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت آماده می شود

 

مراحلی که برای اخذ وقت سفارت سوئد باید دنبال کنید :

  • تماس با شماره با مشاوران اسکای لاین
  • ارسال تصویر پاسپورت وارائه یک شماره برای پیگیری
  • دریافت وقت مصاحبه سوئد از طریق مشاور شما
  • ارسال وقت تعیین شده برای شما از طرف مشاوران ما
  • مدارک لازم برای ارائه به سفارت
  • فرم درخواست روادید شنگن : این فرم باید به طور کامل تکمیل و امضا شده باشد .
  • گذرنامه درخواست کننده که باید :
  1. حداقل تا 3 ماه پس از زمان خروج از شنگن اعتبار داشته باشد .
  2. حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد .
  3. از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد .
  4. توسط دارنده آن امضا شده باشد
  • رسید پرداخت شده هزینه درخواست : توجه داشته باشید که پرداخت هزینه درخواست از طریق اینترنت به حساب سفارت در بانک پاسارگاد امکان پذیر نمی باشد. اما اگر شما از طریق الکترونیکی و آنلاین درخواست کرده باشید ، هزینه درخواست را پس از تکمیل فرم در اینترنت پرداخت می کنید ، بنابراین در زمان مراجعه به سفارت پرداخت شما قبلا ثبت گردیده است .
  • مدارک تکمیلی : بر اساس قانون اصل همه مدارک می بایست تحویل داده شود . تنها تعداد کمی از مدارک هستند که باید اصل آنها را نشان داده و سپس کپی آنها را به سفارت تحویل دهید . همچنین شرط اصلی این است که مدارک باید به زبان انگلیسی یا سوئدی ترجمه شده باشند .
  • اصل گذرنامه و کپی از تمام صفحات حاوی مهر و ویزای آن . گذرنامه های باطل شده به همراه کپی آن تحویل دهید .
  • شناسنامه : اصل شناسنامه را باید نشان داده و کپی ها و ترجمه آن را به سفارت تحویل دهید
  • بیمه نامه مسافرتی معتبر و کپی آن
  • صورت حساب بانکی که باید شامل موارد زیر باشد:
  1. اصل باشد .
  2. نشان دهنده تمام تراکنش های انجام شده در 6 ماه گذشته باشد .
  3. بیش از دو هفته از صدور آن در زمان ارائه درخواست نگذشته باشد .
  4. به زبان انگلیسی نوشته شده باشد و یا ترجمه انگلیسی یا سوئدی باشد .
  5. به وسیله بانک مربوطه مهر شده باشد.
  • فرم اطلاعات خانوادگی: به طور کامل پر شده و امضا گردد . اصل فرم به سفارت تحویل داده شود.
  • دعوت نامه ( در صورت وجود ) : اصل باشد . بیش از سه ماه از دعوت نگذشته باشد ، به طور کامل پر شده باشد . توسط دعوت کننده امضا شده باشد . تاریخ دعوت مشخص باشد .
  • گواهی ثبت مدنی شخصی که شما را از سوئد دعوت کرده است . پرشون بویس باید : persionbevis
  1. اصل باشد.
  2. بیشتر از سه ماه از صدور آن نگذشته باشد .
  3. توسط اداره مالیات سوئد یا دفتر اسناد رسمی در سوئد مهر شده باشد تا اعتبار آن تایید گردد.
  4. باید تصریح کند که هدف آن دعوت است .

* گواهی ثبت مدنی را می توان از اداره ملی مالیات سوئد درخواست کرد .

  • یک کپی از گذرنامه ویا کارت شناسایی سوئدی شخص دعوت کننده ، این کپی باید :
  1. تاریخ داشته باشد .
  2. توسط شخص دعوت کننده امضا شده باشد .
  3. بر روی کپی اسم شخص و یا اشخاصی که دعوت شده اند ، باید توسط شخص دعوت کننده نوشته شده باشد.
  • اگر شخص دعوت کننده در سوئد متعهد به پرداخت هزینه های سفر و اسکان می شود مدارک زیر را ارائه کنید :
  1. مدارکی که موقعیت مالی شخص دعوت کننده را در سوئد نشان بدهد مانند گواهی حساب بانکی ، گزارش مالیاتی ، فیش حقوقی و گواهی شغلی
  2. علاوه بر موارد ذکر شده بسته به شرایط این مدارک را تحویل دهید :
  3. اگر شما حداقل برای 6 ماه استخدام رسمی بوده اید می بایست این مدارک را ارائه کنید :
  4. اصل مدرک ثبتی سازمان تامین اجتماعی ایران و کپی تایید شده آخرین فیش و ...
  5. اصل گواهی اشتغال به کار
  6. گواهی اشتغال به تحصیل در صورت وجود

و ....

 

نکات مهم وقت سفارت سوئد :

  • در صورت وجود دعوتنامه اگر شخصی که شما را دعوت کرده است باردار یا بیمار باشد به این معناست که دیدار به طور خاصی مهم است ، در این حالت اصل گواهی پزشکی تحویل داده شود.
  • افراد 16 سال به بالا باید گذرنامه جداگانه داشته باشند .
  • گذرنامه زمانی پس داده می شود که درخواست بررسی و تصمیم گیری شده باشد.
  • مدارک شما به طور کلی باید نشانگر برگشت شما به ایران باشد . باید افسر مربوطه را متقاعد کنید که در موقع مقرر سوئد را ترک خواهید کرد.
  • باید نشان دهید که توان مالی لازم را برای هزینه های مربوط به سفر و مدت زمان اقامت در سوئد را دارید.
  • فرد قانون مندی هستید و سوابق جنایی ندارید.
  • توجه داشته باشید که هرچه مدارک شما کاملتر باشد شانس پذیرش بیشتر می شود.
  • تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه رسمی دادگستری شده باشند.

آدرس سفارت سوئد در ایران :


پاسداران شمالی ، بالاتر از فرمانیه ،خیابان بوستان ، نبش نسترن ، پلاک 27

تلفن
02122296802
فکس
22286021

ساعت کاری : یکشنبه تا چهارشنبه 7:30 تا 11:30

 

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 4-22119951 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا                                                                              وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان                                                                            وقت سفارت انگلیس    


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود