وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه

اگر مایل هستید به کشور فرانسه سفر کنید ، باید بدانید که این کشور عضو اتحاد شینگن می باشد. بنابراین برای درخواست صدور ویزای شینگن از طریق پروه اسکای لاین، ابتدا باید مدارک مورد نیاز را برای ما ارسال کنید ، تا در اسرع وقت ، وقت سفارت شما توسط ما رزرو بنماییم .

مراجعه به سفارت به منظور انجام مصاحبه ، انگشت نگاری و تحویل مدارک است ، افسر سفارت پس از مصاحبه با فرد متقاضی و بررسی مدارک ارائه داده شده تصمیم می گیرد که آیا شخص مورد نظر واجد شرایط برای ویزا هست یا خیر ! بنابراین کامل بودن مدارک و چگونگی انجام مصاحبه از اهمیت بالایی برخوردار است . توجه داشته باشید که با انجام یک اشتباه کوچک در جمع آوری مدارک و پر کردن فرمها یا بی دقتی در پاسخ دادن به سوالات افسر ممکن است شانس دریافت ویزای خود را از دست بدهید، با سپردن این کار به دست کارشناسان با تجربه اسکای لاین شانس خود را برای اخذ وقت سفارت فرانسه بالا ببرید.

وقت سفارت فرانسه

فرآیند اخذ وقت سفارت فرانسه :

  • ارسال درخواست اخذ وقت سفارت فرانسه
  • ارسال مدارک مورد نیاز برای مشاور مربوطه
  • تعیین وقت سفارت فرانسه
  • ارسال وقت تعیین شده توسط کارشناستان برای شما

 

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت فرانسه :

  • صفحه اول پاسپورت
  • شماره ی در دسترس برای پیگیری

نکات مهم وقت سفارت فرانسه :

  • مدارک شما به طور کلی باید نشانگر برگشت شما به ایران باشد . باید افسر مربوطه را متقاعد کنید که در موقع مقرر فرانسه را ترک خواهید کرد.
  • باید نشان دهید که توان مالی لازم را برای هزینه های مربوط به سفر و مدت زمان اقامت در فرانسه را دارید.
  • فرد قانون مندی هستید و سوابق جنایی ندارید.
  • توجه داشته باشید که هرچه مدارک شما کاملتر باشد شانس پذیرش بیشتر می شود.
  • تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه رسمی دادگستری شده باشند.

 

مراجعه به سفارت ، مصاحبه و ارائه مدارک :

پس از تعیین وقت مصاحبه متقاضیان ویزا در تاریخ و وقت معین باید به آدرس سفارتخانه برای تحویل مدارک مورد نیاز و انجام مصاحبه با افسر مربوطه مراجعه کنند . توجه داشته باشید که مصاحبه ی شما با افسرو ارائه ی مدارک مورد نیاز سرنوشت ساز است . افسر با توجه به روند مصاحبه و مدارک ارائه شده توسط متقاضی تعیین می کند که شخص واجد شرایط برای اخذ ویزا هست یا خیر! بنابراین با رعایت برخی اصول و نکات می توانید شانس دریافت ویزای خود را بالا ببرید..

 

حداقل شرایط لازم جهت تشکیل پرونده درخواست ویزا کدامند؟

  • داشتن گذرنامه عادی، خدمت و یا سیاسی
  • در زمان تقاضای روادید ، تاریخ اعتبار گذرنامه باید سه ماه پس از تاریخ برگشت باشد . اگر گذرنامه شما فاقد اعتبار است باید آنرا تمدید کنید .
  • برای الصاق لیبل ویزا و مهرهای ورود و خروج به خاک فرانسه، گذرنامه شما بایستی حد اقل 2 صفحه کاملاً خالی از هرگونه مُهر داشته باشد.
  • بر روی گذرنامه ای که بیش از 10 سال از تاریخ صدور آن گذشته شده باشد ویزا قابل الصاق نمی شود، حتی اگر گذرنامه فوق در زمان درخواست روادید معتبر باشد.
  • حضور شخص متقاضی در زمان تشکیل پرونده الزامی است، به استثناء کودکان زیر 12 سال
  • شما بایستی کشور فرانسه باشد، مقصد اصلی سفر
  • داشتن فرم درخواست روادید کاملاً پر شده و امضاء شده الزامی است
  • دو نوع فرم درخواست روادید موجود است

 

نحوه پرداخت هزینه تشکیل پرونده درخواست روادید :

هزینه تشکیل پرونده درخواست روادید منحصرٲ به صورت نقدی قابل پرداخت است. متقاضی روادید بایستی در اولین مرحله روند تشکیل پرونده، وجه مربوطه را پرداخت نماید. در صورت رد درخواست روادید، وجه پرداخت شده به هیچ عنوان مسترد نمی گردد.

 

مدارک لازم برای روز مصاحبه :

  • فرم روادید کوتاه مدت که به انگلیسی یا فرانسوی تکمیل ، امضا و تاریخ خورده باشد
  • عکس رنگی و جدید از چهره در زمینه روشن ، 3.5 در 4.5 که چهره 70 تا 80 درصد آن باشد .
  • گذرنامه : اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل 2 صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود .
  • فتوکپی کلیه روادیدهای شینگن که تا کنون دریافت کرده اید . فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج و بر روی گذرنامه های فعلی و قبلی
  • شناسنامه + فتوکپی
  • اسناد مربوط به وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی
  • برای حقوق بگیران : گواهی کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهیانه و تاریخ مرخصی آماده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجددا به سر کار خود باز خواهد گشت.
  • سه فیش آخر حقوقی
  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب جاری + عنداللزوم حساب پس انداز )
  • برای تجار و بنگاه داران : آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها .
  • کارت بازرگانی یا پروانه کسب
  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب شخصی + حساب حرفه ای )
  • برای مشاغل آزاد : کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری
  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب شخصی + حساب حرفه ای )
  • برای بازنشستگان و کسانی که فعالیت حرفه ای ندارند :اسناد مثبته دریافت مستمری و یا رانت ( برای بازنشستگان)
  • سه پرینت آخر بانکی
  • عندالزوم اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تامین می کند + سند هویت وی
  • برای بچه ها و دانشجویان :
  • گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین
  • اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تامین می کند + سند هویت وی
  • اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر سفر کند.
  • گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای آینده
  • گواهی برخورداری از محل سکونت : دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری (اصل) + کپی و یا رزرو هتل
  • عنداللزوم سند مالکیت ،اجاره نامه یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک در فرانسه را ثابت کند . ( گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت )
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا
  • سند مثبته سفر : رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت .

آدرس سفارتخانه فرانسه :

بخش روادید سفارت فرانسه در ایران، در خیابان نوفل لوشاتو – پلاک 66-64 واقع شده است

تحویل پرونده تقاضای ویزا : بخش ویزای سفارت فرانسه، یکشنبه الی چهارشنبه، از ساعت 7.30 صبح الی 11.30 صبح، به غیر از روزهای تعطیل باز است.

دریافت گذرنامه و جواب ویزا: یکشنبه الی چهارشنبه، از ساعت 2 الی 3 بعد از ظهر ، به غیر از روزهای تعطیل .

 

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 4-22119951 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا                                                                              وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان                                                                            وقت سفارت انگلیس    

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود