Norway
رزرو هتل
گروه اسکای لاین به دلیل تقاضای زیاد متقاضیان و مشتریان همیشگی خود اقدام به راه اندازی سیستم رزرواسیون هتل نمود. حتما اطلاع دارید که برای گرفتن وقت سفارت و درخواست ویزا تکمیل بودن مدارک یکی از مهمترین نکات می باشد. قوانین کشورهای مختلف در زمان درخواست وقت سفارت و ویزا متفاوت می باشد ولی یکی از نکاتی کع در میان همه قوانین این سفارت ها تقریبا یکسان می باشد داشتن رزرو هتل معتبر می باشد. مسافران عزیزی که در زمان درخواست وقت سفارت از بستگان خود در کشور مقصد دعوتنامه نداشته باشند، می بایست حتما در زمان مراجعه به سفارت در روز مصاحبه خود پرینت رزرو هتل یا واچر هتل خود را همراه داشته باشند که از این طریق بتوانند به مسئول مصاحبه خود ثابت کنند که پیش بینی های لازم برای اقامت خود را در کشور مقصد انجام داده اند.
دلیل رزرو هتل
مسافرین عزیز باید به این نکته توجه داشته باشند که برای ارائه رزرو هتل به مسئول سفارت حتما از واچر رسمی و با اعتبار استفاده کنند زیرا در غیر این صورت با استعلام سفارت معتبر بودن آن حتما مشخص خواهد شد و در صورتی که از غیر رسمی بودن آن مطلع شوند حتما درخواست ویزای شما را رد خواهد شد.در صورتی که با موارد متناقضی در این رزو هتل برای گرفتن وقت سفارت روبرو شدید حتما با مشاوران مجرب اسکای لاین تماس بگیرید و تخصصی ترین مشاوره را با کارشناسان و مشاوران وقت سفارت اسکای لاین دریافت کنید. برای گرفتن وقت سفارت ، ویزای شینگن و رزرو هتل از طریق راههای ارتباطی اعلام شده می تواندید در ساعات اداری که در پایین وب سایت رسمی ما درج شده است، با ما در ارتباط باشید.

vaghte sefarat

دلایل نیاز بیمه مسافرتی هزینه بیمه مسافرتی برای سفارت نوع پوشش بیمه های مسافرتی
پس از گرفتن وقت از سفارت برای درخواست ویزا کامل بودن مدارک نکته قابل اهمیتی می باشد.یکی از این مدارک بیمه مسافرتی بوده و مسافرت در روز مصاحبه لازم است که مدرک خود را دال بر داشتن بیمه نامه مسافرتی به مسئول مصاحبه کنند ارائه نمایند. با این قوانین اکثرمسافرین ازمزایای بیمه مسافرتی استفاده نموده و درچنین حالتی خیالشان از نظر اتفاقات ناگوار احتمالی راحت خواهد بود .علاوه بر اجباری بودن داشتن بیمه مسافرتی باید به این موضوع نیز توجه داشته باشیم که داشتن بیمه خیال شما را از لحاظ مالی آسوده نموده و اگر اتفاق روحی یا جسمی برای شما رخ دهد دغدغه های هزینه های بالای درمان را نخواهید داشت.برای گرفتن بیمه مسافرتی برای ارائه به سفارت می توانید با کارشناسان اسکای لاین تماس گرفته و علاوه بر دریافت خدمات وقت سفارت و رزرو هتل برای سفارت از خدمات بیمه مسافرتی نیز بهرمند شوند.. در اصل هزینه های بیمه مسافرتی به نکات زیادی بستگی دارد که پشنهاد ما به شما این خواهد بود که برای اطلاع دقیق تر از این شرایط و قیمت قطعی بیمه با کارشناسان اسکای لاین در تماس باشد.برخی از این شرایط عبارتند از : هزینه ی مربوط به سقف بیمه مسافرتی با توجه به نوع کشورمورد تقاضای مسافر ، محدوده سنی فرد بیمه گذار ، مدت زمان مورد نظر برای قرارداد بیمه مسافرتی و اینکه مسافر تمایل به تقبل کردن چه مقدار ازسقف بیمه هست و ... . شاید برای شما این سوال وجود داشته باشد که نوع پوشش بیمه مسافرتی به چه صورت می باشد ،پوشش بیمه های مسافرتی به نوع کشور انتخابی برای مسافرت وابسته می باشد امابطور کلی این پوشش بیمه ای مشمول هزینه های مختلفی مثل هزینه بازگشت به کشور در موارد بیماری و یا فوت بیمه شده ، هزینه های مربوط به درمان متقاضی در موارد اضطراری و یا بستری شدن در بیمارستان میباشد
Norway
متقاضیانی که جهت انجام دادن امور کاری، توریستی، تحصیلی، تجاری ، اقامتی و.. قصد مسافرت کردن به کشورهای خارجی را دارند می بایست به این نکته توجه داشته باشند که برای ورود به برخی از کشورهای اروپایی علاوه بر داشتن پاسپورت به مدرکی دیگری نیاز دارند که مجوز ورود به کشور را به متقاضیان می دهد؛ جهت اخذ مجوز ورود به این کشورها متقاضی نیازمند اخذ ویزای کشور مربوطه می باشد. از جمله گام های اساسی اخذ ویزا تعیین کردن وقت سفارت برای مصاحبه می باشد از اینرو متقاضیان می بایست در روز مصاحبه همراه با مدارک معتبر جهت اخذ ویزا به سفارت مربوطه مراجعه نمایند و توجه داشته باشند که می بایست ترجمه مدارک در روز مصاحبه به افسر تحویل داده شود ازاینرو برای اینکه به افسر سفارت اثبات نمایند که مدارکشان معتبر و رسمی است مدارک مورد نظر باید دارای مهر دارالترجمه رسمی و در بعضی از سفارت ها دارای تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه باشد و به این نکته توجه داشته باشند که مدارک ارائه شده به افسر باید نشاندهنده بازگشت متقاضی به کشور ایران باشد بنابراین متقاضیان عزیز برای پذیرفته شدن درخواست ویزای خود در روز مصاحبه می بایست درصدد ترجمه مدارک در دارالترجمه های رسمی وبا مهر دارالترجمه باشند . شرکت اسکای لاین با دراختیار داشتن کارگزارانی متعهد آماده ارائه ی هرگونه خدمات در زمینه اخذ وقت سفارت، ترجمه مدارک و پیکاپ پاسپورت برای متقاضیان عزیز می باشد. مراحل لازم جهت دریافت تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه :

1. ارائه مدارک به دارالترجمه های معتبرجهت ترجمه رسمی مدارک با مهر و سربرگ مترجم رسمی 2. ارائه مدارک ترجمه شده توسط دفتر ترجمه به دادگستری واخذ تاییدیه و مهر دادگستری 3. ارائه مدارک تایید شده مترجم رسمی که دارای تاییدیه دادگستری بوده به وزارت خارجه جهت اخذ تاییدیه امور خارجه که درمدت زمان یک روزه انجام می پذیرد. متقاضیانی که درصدد اخذ وقت سفارت برای مصاحبه می باشند به این نکته توجه داشته باشند که مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا می بایست دارای ترجمه رسمی دارالترجمه های معتبر باشد. کارشناسان گروه اسکای لاین با دراختیار داشتن کارگزارانی مجرب آماده ارائه خدمت ترجمه مدارک در اسرع وقت به متقاضیان عزیز می باشند برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین اسکای لاین تماس حاصل نمایید. شرایط پذیرش مدارک ترجمه در سفارت های مختلف : با توجه به شرایط و قوانین مختلف سفارتها، نحوه ترجمه مدارک عموما ً متفاوت می باشد برخی از سفارتها نیازی به ترجمه رسمی مدارک نداشته و برخی دیگر نیازمند ترجمه رسمی با مهر دارالترجمه می باشند همچنین سفارت هایی نیز وجود دارند که علاوه بر مهر دارالترجمه به تاییدیه مهر دادگستری و وزارت امورخارجه هم نیاز دارند. لیست کشورهایی که نیاز به مهر دارالترجمه ، تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه دارندبه شرح زیر میباشند: 1- ترجمه مدارک برای کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا فقط نیاز به مهر دارالترجمه دارد. 2- آلمان نیاز به ترجمه ندارد. 3- یونان و پرتغال مهر دادگستری،وزارت امور خارجه ودارالترجمه را نیاز دارد. 4- فرانسه، ایتالیا، بلژیک، سوئد و هلند فقط مهر دارالترجمه را نیاز دارند. 5- لهستان مهر دارالترجمه را نیاز دارد ولی شناسنامه و کارت ملی مسافر باید مهر دادگستری و وزرات امور خارجه را خورده باشد. در صورتیکه متقاضی اخذ ویزای کشوری هستید که مدارک مربوطه نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه نداشته باشد می توانید با ارسال عکس واضح یا اسکن مدارک از طریق تلگرام برای شرکت اسکای لاین در فاصله زمانی 3 روز تا یک هفته ترجمه مدارک خود را دریافت نمائید؛ هزینه ترجمه طبق تعرفه دارالترجمه و با تحویل دادن فاکتور از طریق دارالترجمه دریافت می شود و در صورت نیاز به تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری ارسال اصل مدارک الزامی بوده و بدون وجود اصل مدارک غیرقابل تایید می باشد و دراینصورت فقط مهر دارالترجه زده می شود ؛ لازم بذکر است که اخذ تاییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه برعهده خود مرکز دارالترجمه می باشد. متقاضیان جهت ترجمه مدارک همراه با مهررسمی دارالترجمه می توانند با کارشناسان ما در گروه اسکای لاین تماس حاصل نمایند. چه مواردی باید در ترجمه مدارک برای سفارت رعایت شود : متقاضیان جهت ترجمه مدارک توجه داشته باشند که دارالترجمه ای را انتخاب نمایند که دارای مهرمترجم رسمی باشد چون در صورت عدم داشتن مهر رسمی دارالترجمه مراجع قانونی مثل دادگستری و وزارت خارجه از پذیرش مدارک شما امتناع خواهند نمود. جهت اطمینان کامل از ترجمه دارالترجمه قبل از نهایی شدن ترجمه مدارک، درخواست Check Print نمایید و درستی ترجمه مدارک را بررسی نمایید. با توجه به حساسیت سفارت ها در ترجمه مدارک، متقاضیان می توانند جهت تسریع بخشیدن به عملیات ترجمه مدارک خود را به نیروهای مجرب و کارآزموده ما درگروه اسکای لاین محول نمایند و اطمینان داشته باشند که در اسرع وقت و در فاصله زمانی 3 روز تا یک هفته مدارک آنها ترجمه خواهد شد.

چه اصولی را در مصاحبه شینگن بکار ببریم

چه اصولی را در مصاحبه شینگن بکار ببریم ؟

 

اصول مصاحبه شینگن :

با توجه به سابقه ای که در این زمینه وجود دارد بهتر است متقاضیان محترم ویزای شینگن بدانند که اصول مصاحبه شینگن دارای نکاتیست که در این بخش به برخی از مهمترین آنها اشاره نموده ایم :

 چه اصولی را در مصاحبه شینگن بکار ببریم

1 بایستی با ظاهر آراسته و به دور از هرگونه ظاهر سازی برای مصاحبه برویم و یادمان باشد لباسهای رسمی و گرانقیمت تاثیری در صدور ویزای شما ندارد.

2. از رفتارهای که نشان دهنده اضطراب باشد بپرهیزید مانند (کوبیدن پاها و یا ور رفتن با صورت و مو )

3. فقط به سووالاتی که مطرح می شود پاسخ بگویید و از پر حرفی و صحبت در مورد مسائلی که از شما پرسیده نشده است بپرهیزید.

4. از پرسیدن سووالاتی که نشان دهنده استرس شما در مورد گرفتن ویزا باشد بپرهیزید:(آیا به من ویزا میدنو...)

5.پاسخ به سووالات را ساده و کوتاه پاسخ دهید.

6.پاسخ ها بایستی مودبانه باشند و از هرگونه شوخی بپرهیزید.

7.جملات افسر ویزا را قطع نکنید و اجازه دهید سوال را کامل بپرسد و سپس شروع به پاسخ دهی کنید.

8.حتما مدارک خود را طبق دسته بندی سفارت مرتب کنید و در صورت نیاز کپی مدارک،و.. ر ا در دسته های جداگانه قرار دهید.

9.تلاش نکنید به زبان ی که به آن مسلط نیستید صحبت کنید چون این مهم نه تنها تاثیری مثبت ندارد ، بلکه می تواند تاثیری منفی در جهت صدور ویزا محسوب شود.

10.اگر سابقا به هر دلیلی از اتحادیه شینگن در خواست ویزای شما رد شده است، نیازی به یادآوری آن در هنگام مصاحبه نمی باشد و در صورت نیاز از شما پرسش خواهد شد

11 حتما توجه داشته باشید که در هنگام مصاحبه ممکن است سووالات شخصی در در مورد شغل و درآمد شخصی تان و یا اموال شما در ایران پرسیده شود که جزء سووالات سفارت است و بایستی کاملا صادقانه به آنها پاسخ داده شود.

12.مناسب است در هنگام مصاحبه فرزندان کوچک خود را همراه خود به سفارت ببرید.

13.نکات کلی زیر معمولا در هنگام مصاحیه شینگن پرسیده می شود و حتما بایستی اطلاعات لازم را داشته باشید: الف: بایستی تاریخ دقیق سفر به اتحادیه شینگن را به درستی هم میلادی و هم شمسی بدانید.

ب: در مورد هدف سفر که به صورت توریستی است کاملا آگاه باشید ، یعنی در چند روزی که در آن کشور هستید ا ز کدام شهرها و اماکنت دیدنی بازدید می کتنید و در چه تاریخی از آن کشور و یا شهر خارج می شوید، را بایستی بدایند. پ:نام هتل ها و آدرس حدودی آنها را بدانید .

ج:اگر جهت دیدار از خویشاوندی از به اتحادیه شینگن می روید، اطلاعات کامل شخص را که کجا زندگی میکند؟شغلش چیست؟چه نسبتی با شما دارد؟ و... را کاملا باید بدانید.

 

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 57938-021 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا                                                                              وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان                                                                            وقت سفارت انگلیس    


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود