وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

کشور نروژ عضو اتحادیه ی اروپاست و مانند تمام کشور های شنگن نیاز به اخذ ویزا و وقت سفارت نروژ جهت مصاحبه و انگشت نگاری می باشد.ابتدا باید تلفنی، حضوری یا از طریق سایت رسمی سفارت برای مصاحبه ی حضوری وقت سفارت نروژ را بگیرید. و در روز مشخص شده با همراه داشتن پرینت ایمیل سفارت به کنسولگری نروژ مراجعه کنید.ویزای توریستی نروژ که بیشترین نوع درخواست آن است؛ معمولا در صورت کامل و بی عیب و نقص بودن مدارک به راحتی و بدون مشکل صادر می شود. این ویزا که فقط برای بازدید و دیدار اقوام و آشنایان است، مهلتی 3 ماهه دارد و پس از گذشت 90 روز باید این کشور را ترک کنید.

وقت سفارت نروژ

آدرس سفارت نروژ :

تهران ، خیابان فرمانیه (لواسانی) ، جنب خیابان سنبل ، پلاک 201

تلفن سفارت نروژ : 22291333

بعد از این مراحل مثل هر کشور دیگر باید فرم تقاضای ویزا را پر کنید. این فرم را می توانید از بخش روادید سفارت یا سایت رسمی آن تهیه کنید. بسیار اهمیت دارد که این فرم را با دقت و صداقت پر کنید. و اگر با خانواده ی خود سفر می کنید هر فرد باید یک فرم، جداگانه پر کند.

** اگر به هر دلیلی با درخواست ویزای شما مخالفت شد. شما می توانید بدون پرداخت هزینه ای به این ریجکتی اعتراض بزنید. که این امر بوسیله ی اداره ی مهاجرت نروژ در اسلو پایتخت آن رسیدگی می شود و نتیجه به شما اعلام می گردد.

 

مدارک مورد نیاز در روز وقت سفارت نروژ :

 

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی
  • فرم درخواست ویزا(از سایت سفارت دریافت نمائید)
  • کارت ملی و شناسنامه
  • 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروجنامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .

برای کارمندان و کارگران :

  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی

برای صاحبان مشاغل :

  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی

برای افراد بازنشسته :

  • گواهی بازنشستگی

برای دانشجویان :

  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • بیمه مسافرتی
  • سند مالکیت ( در صورت وجود)
  •  رزرو هتل و بلیط هواپیما

** اگر قصد شما از سفر به نروژ دیدار اقوام درجه یکتان است، در صورت داشتن مدرکی که نشان دهنده ی این امر باشد نیازی به داشتن دعوتنامه ی رسمی نیست.

لازم به ذکر است که تمامی مدارک فارسی که به سفارت تحویل میدهید، باید از طریق دارالترجمه ی رسمی ترجمه شوند ومورد تایید دادگستری باشند.

 

 

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 57938-021 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا                                                                              وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان                                                                            وقت سفارت انگلیس    


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود