وقت سفارت اتریش

وقت گیری سفارت اتریش را چگونه می توان گرفت ؟

کشور اتریش مهد موسیقی و عضو اتحادیه ی شنگن اروپا است. به منظور گرفتن ویزای آن ابتدا باید وقت سفارت اتریش را از سفارت اتریش در تهران بگیرید. در هنگام گرفتن وقت سفارت اتریش باید بدانید که ویزای توریستی اتریش تنها به اشخاصی که هدف گردشگری و دیدار اقوام را دارند تعلق می گیرد. مدت زمان ویزای توریستی اتریش 1 ماه است و پس از آن باید از کشور خارج شوید.متقاضیان به منظور گرفتن وقت سفارت اتریش ( نوبت مصاحبه) باید از سایت رسمی سفارت اتریش نوبت بگیرید. و پرینت آن را در روز مصاحبه ی حضوری در سفارت همراه خود داشته باشید.

 

 

وقت سفارت اتریش

** بهتر است که درخواست شما حداقل 14 روز قبل از تاریخ پیش بینی شده ی سفر ارائه شود.

سفارت اتریش در تهران : تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸.

** داشتن 60 یورو در روز مصاحبه الزامی است.

پر کردن فرم تقاضای ویزا اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری است و کشور اتریش هم از این امر مستثنا نمی باشد. این فرم را می توانید از بخش روادید سفارت تهیه یا از سایت رسمی آن دانلود کنید. اگر خانواده ی شما نیز در این سفر همراه شما هستند، هر شخص باید یک فرم را جداگانه تکمیل کند و تحویل دهد.

** توجه داشته باشید که فرم تکمیل ویزای خود را کامل، صادقانه و دقیق پر کنید و امضا شده تحویل دهید. در غیر این صورت درخواست تکمیل مجدد فرم برای شما می آید و این امر تنها روال کاری شما را به عقب می اندازد.

 

مدارک مورد نیاز در روز وقت سفارت اتریش :

1. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

2. دو قطعه عکس رنگی ۳,۵در ۴,۵ که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد.

3. پاسپورت معتبر؛

** گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد.

** گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد.

4. کپیپاسپورتمتقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

5. مدارک نشان دهنده ی شاغل بودن به همراه گواهی درآمد(در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

6. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

7. رزرو هتل

8. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

9. مدارکی که نشان دهنده ی داشتن تمکن مالی شما باشد؛ برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و ... .

** ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

10. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.

** توجه داشته باشید که کلیه ی مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.

 

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 57938-021 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا                                                                              وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان                                                                            وقت سفارت انگلیس    


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود