Norway
رزرو هتل
گروه اسکای لاین به دلیل تقاضای زیاد متقاضیان و مشتریان همیشگی خود اقدام به راه اندازی سیستم رزرواسیون هتل نمود. حتما اطلاع دارید که برای گرفتن وقت سفارت و درخواست ویزا تکمیل بودن مدارک یکی از مهمترین نکات می باشد. قوانین کشورهای مختلف در زمان درخواست وقت سفارت و ویزا متفاوت می باشد ولی یکی از نکاتی کع در میان همه قوانین این سفارت ها تقریبا یکسان می باشد داشتن رزرو هتل معتبر می باشد. مسافران عزیزی که در زمان درخواست وقت سفارت از بستگان خود در کشور مقصد دعوتنامه نداشته باشند، می بایست حتما در زمان مراجعه به سفارت در روز مصاحبه خود پرینت رزرو هتل یا واچر هتل خود را همراه داشته باشند که از این طریق بتوانند به مسئول مصاحبه خود ثابت کنند که پیش بینی های لازم برای اقامت خود را در کشور مقصد انجام داده اند.
دلیل رزرو هتل
مسافرین عزیز باید به این نکته توجه داشته باشند که برای ارائه رزرو هتل به مسئول سفارت حتما از واچر رسمی و با اعتبار استفاده کنند زیرا در غیر این صورت با استعلام سفارت معتبر بودن آن حتما مشخص خواهد شد و در صورتی که از غیر رسمی بودن آن مطلع شوند حتما درخواست ویزای شما را رد خواهد شد.در صورتی که با موارد متناقضی در این رزو هتل برای گرفتن وقت سفارت روبرو شدید حتما با مشاوران مجرب اسکای لاین تماس بگیرید و تخصصی ترین مشاوره را با کارشناسان و مشاوران وقت سفارت اسکای لاین دریافت کنید. برای گرفتن وقت سفارت ، ویزای شینگن و رزرو هتل از طریق راههای ارتباطی اعلام شده می تواندید در ساعات اداری که در پایین وب سایت رسمی ما درج شده است، با ما در ارتباط باشید.

vaghte sefarat

دلایل نیاز بیمه مسافرتی هزینه بیمه مسافرتی برای سفارت نوع پوشش بیمه های مسافرتی
پس از گرفتن وقت از سفارت برای درخواست ویزا کامل بودن مدارک نکته قابل اهمیتی می باشد.یکی از این مدارک بیمه مسافرتی بوده و مسافرت در روز مصاحبه لازم است که مدرک خود را دال بر داشتن بیمه نامه مسافرتی به مسئول مصاحبه کنند ارائه نمایند. با این قوانین اکثرمسافرین ازمزایای بیمه مسافرتی استفاده نموده و درچنین حالتی خیالشان از نظر اتفاقات ناگوار احتمالی راحت خواهد بود .علاوه بر اجباری بودن داشتن بیمه مسافرتی باید به این موضوع نیز توجه داشته باشیم که داشتن بیمه خیال شما را از لحاظ مالی آسوده نموده و اگر اتفاق روحی یا جسمی برای شما رخ دهد دغدغه های هزینه های بالای درمان را نخواهید داشت.برای گرفتن بیمه مسافرتی برای ارائه به سفارت می توانید با کارشناسان اسکای لاین تماس گرفته و علاوه بر دریافت خدمات وقت سفارت و رزرو هتل برای سفارت از خدمات بیمه مسافرتی نیز بهرمند شوند.. در اصل هزینه های بیمه مسافرتی به نکات زیادی بستگی دارد که پشنهاد ما به شما این خواهد بود که برای اطلاع دقیق تر از این شرایط و قیمت قطعی بیمه با کارشناسان اسکای لاین در تماس باشد.برخی از این شرایط عبارتند از : هزینه ی مربوط به سقف بیمه مسافرتی با توجه به نوع کشورمورد تقاضای مسافر ، محدوده سنی فرد بیمه گذار ، مدت زمان مورد نظر برای قرارداد بیمه مسافرتی و اینکه مسافر تمایل به تقبل کردن چه مقدار ازسقف بیمه هست و ... . شاید برای شما این سوال وجود داشته باشد که نوع پوشش بیمه مسافرتی به چه صورت می باشد ،پوشش بیمه های مسافرتی به نوع کشور انتخابی برای مسافرت وابسته می باشد امابطور کلی این پوشش بیمه ای مشمول هزینه های مختلفی مثل هزینه بازگشت به کشور در موارد بیماری و یا فوت بیمه شده ، هزینه های مربوط به درمان متقاضی در موارد اضطراری و یا بستری شدن در بیمارستان میباشد
Norway
متقاضیانی که جهت انجام دادن امور کاری، توریستی، تحصیلی، تجاری ، اقامتی و.. قصد مسافرت کردن به کشورهای خارجی را دارند می بایست به این نکته توجه داشته باشند که برای ورود به برخی از کشورهای اروپایی علاوه بر داشتن پاسپورت به مدرکی دیگری نیاز دارند که مجوز ورود به کشور را به متقاضیان می دهد؛ جهت اخذ مجوز ورود به این کشورها متقاضی نیازمند اخذ ویزای کشور مربوطه می باشد. از جمله گام های اساسی اخذ ویزا تعیین کردن وقت سفارت برای مصاحبه می باشد از اینرو متقاضیان می بایست در روز مصاحبه همراه با مدارک معتبر جهت اخذ ویزا به سفارت مربوطه مراجعه نمایند و توجه داشته باشند که می بایست ترجمه مدارک در روز مصاحبه به افسر تحویل داده شود ازاینرو برای اینکه به افسر سفارت اثبات نمایند که مدارکشان معتبر و رسمی است مدارک مورد نظر باید دارای مهر دارالترجمه رسمی و در بعضی از سفارت ها دارای تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه باشد و به این نکته توجه داشته باشند که مدارک ارائه شده به افسر باید نشاندهنده بازگشت متقاضی به کشور ایران باشد بنابراین متقاضیان عزیز برای پذیرفته شدن درخواست ویزای خود در روز مصاحبه می بایست درصدد ترجمه مدارک در دارالترجمه های رسمی وبا مهر دارالترجمه باشند . شرکت اسکای لاین با دراختیار داشتن کارگزارانی متعهد آماده ارائه ی هرگونه خدمات در زمینه اخذ وقت سفارت، ترجمه مدارک و پیکاپ پاسپورت برای متقاضیان عزیز می باشد. مراحل لازم جهت دریافت تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه :

1. ارائه مدارک به دارالترجمه های معتبرجهت ترجمه رسمی مدارک با مهر و سربرگ مترجم رسمی 2. ارائه مدارک ترجمه شده توسط دفتر ترجمه به دادگستری واخذ تاییدیه و مهر دادگستری 3. ارائه مدارک تایید شده مترجم رسمی که دارای تاییدیه دادگستری بوده به وزارت خارجه جهت اخذ تاییدیه امور خارجه که درمدت زمان یک روزه انجام می پذیرد. متقاضیانی که درصدد اخذ وقت سفارت برای مصاحبه می باشند به این نکته توجه داشته باشند که مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا می بایست دارای ترجمه رسمی دارالترجمه های معتبر باشد. کارشناسان گروه اسکای لاین با دراختیار داشتن کارگزارانی مجرب آماده ارائه خدمت ترجمه مدارک در اسرع وقت به متقاضیان عزیز می باشند برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین اسکای لاین تماس حاصل نمایید. شرایط پذیرش مدارک ترجمه در سفارت های مختلف : با توجه به شرایط و قوانین مختلف سفارتها، نحوه ترجمه مدارک عموما ً متفاوت می باشد برخی از سفارتها نیازی به ترجمه رسمی مدارک نداشته و برخی دیگر نیازمند ترجمه رسمی با مهر دارالترجمه می باشند همچنین سفارت هایی نیز وجود دارند که علاوه بر مهر دارالترجمه به تاییدیه مهر دادگستری و وزارت امورخارجه هم نیاز دارند. لیست کشورهایی که نیاز به مهر دارالترجمه ، تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه دارندبه شرح زیر میباشند: 1- ترجمه مدارک برای کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا فقط نیاز به مهر دارالترجمه دارد. 2- آلمان نیاز به ترجمه ندارد. 3- یونان و پرتغال مهر دادگستری،وزارت امور خارجه ودارالترجمه را نیاز دارد. 4- فرانسه، ایتالیا، بلژیک، سوئد و هلند فقط مهر دارالترجمه را نیاز دارند. 5- لهستان مهر دارالترجمه را نیاز دارد ولی شناسنامه و کارت ملی مسافر باید مهر دادگستری و وزرات امور خارجه را خورده باشد. در صورتیکه متقاضی اخذ ویزای کشوری هستید که مدارک مربوطه نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه نداشته باشد می توانید با ارسال عکس واضح یا اسکن مدارک از طریق تلگرام برای شرکت اسکای لاین در فاصله زمانی 3 روز تا یک هفته ترجمه مدارک خود را دریافت نمائید؛ هزینه ترجمه طبق تعرفه دارالترجمه و با تحویل دادن فاکتور از طریق دارالترجمه دریافت می شود و در صورت نیاز به تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری ارسال اصل مدارک الزامی بوده و بدون وجود اصل مدارک غیرقابل تایید می باشد و دراینصورت فقط مهر دارالترجه زده می شود ؛ لازم بذکر است که اخذ تاییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه برعهده خود مرکز دارالترجمه می باشد. متقاضیان جهت ترجمه مدارک همراه با مهررسمی دارالترجمه می توانند با کارشناسان ما در گروه اسکای لاین تماس حاصل نمایند. چه مواردی باید در ترجمه مدارک برای سفارت رعایت شود : متقاضیان جهت ترجمه مدارک توجه داشته باشند که دارالترجمه ای را انتخاب نمایند که دارای مهرمترجم رسمی باشد چون در صورت عدم داشتن مهر رسمی دارالترجمه مراجع قانونی مثل دادگستری و وزارت خارجه از پذیرش مدارک شما امتناع خواهند نمود. جهت اطمینان کامل از ترجمه دارالترجمه قبل از نهایی شدن ترجمه مدارک، درخواست Check Print نمایید و درستی ترجمه مدارک را بررسی نمایید. با توجه به حساسیت سفارت ها در ترجمه مدارک، متقاضیان می توانند جهت تسریع بخشیدن به عملیات ترجمه مدارک خود را به نیروهای مجرب و کارآزموده ما درگروه اسکای لاین محول نمایند و اطمینان داشته باشند که در اسرع وقت و در فاصله زمانی 3 روز تا یک هفته مدارک آنها ترجمه خواهد شد.

وقت فوری سفارت انگلیس

وقت فوری سفارت انگلیس برای متقاضیان :

برای سفر به انگلیس و اخذ ویزای این کشور ابتدا باید اقدام به آماده سازی مدارک مورد نیاز و گرفتن وقت فوری سفارت انگلیس از سفارتخانه بکنید.انگلستان برای متقاضیان ویزا مصاحبه حضوری را لازم نمی داند و حضور شما در سفارتخانه به منظور انگشت نگاری و اثبات هویت انجام می شود .

 پس از گشایش مجدد سفارت انگلستان در تهران، نام مرکز تهران نیز به لیست دفاتر کنسولی صادر کننده ویزای انگلستان اضافه شده است. بنابراین از این پس علاوه بر امارات و ترکیه، می‌توانید تهران را نیز به عنوان محل مصاحبه خود انتخاب کنید، اما در صورتی که زمان خاصی را برای انجام مصاحبه خود در نظر دارید یا به هر دلیل دیگری وقت‌های باز تهران برای شما مناسب نیست، می‌توانید محل مصاحبه خود را یکی از کشورهای امارات یا ترکیه انتخاب نمایید.

وقت فوری سفارت انگلیس

فرایند اخذ وقت فوری سفارت انگلیس :

اگر شما متقاضی دریافت ویزای توریستی و یا بیزینسی در انگلستان هستید ، با کارشناسان اسکای لاین تماس حاصل کنید تا در اسرع وقت ، فرمها و مدارک مربوطه را آماده کرده و وقت سفارت برای شما رزرو گردد. اما اگر متقاضی ویزای دانشجویی یا ازدواج هستید ، ابتدا فرمهای مربوطه را پر کرده و پس از دریافت یوزر و پسورد با ما تماس بگیرید تا وقت سفارت شما مشخص گردد. امکان گرفتن وقت از تهران ، استانبول ، آنکارا ، دبی و ابوظبی وجود دارد و معمولا بین 1 تا 2 ماه وقت مشخص می شود .

 

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت فوری سفارت انگلیس :

اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.

یک نسخه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه به وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.

  • 2 قطعه عکس 4.5 در 3.5
  • اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن ، رزرو هتل در انگلستان
  • اصل وترجمه رسمی سند ازدواج
  • اصل و ترجمه اصلی شناسنامه
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوط از قبیل:
  • گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق است یا خیر ،جواز کسب ، پروانه فعالیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه 6 ماه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی 6 ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و ...
  • * در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم می توانید استفاده کنید
  • مدارک میزبان در انگلستان ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درامد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ، ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و ...)
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته، سپرده های بانکی و ...
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن ، اصل و ترجمه اجاره نامه .
  • برای مدیران و سهامداران ، اصل ریزپرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامیست.

 

نکات مهم:

در زمان تکمیل مدارک مالی وپرینت بانکی خود توجه داشته باشید که سفارتخانه انگلستان حساسیت خاصی بر روی واریزی های حساب بانکی شما با مبلغ درشت دارد . متقاضی باید مدارکی را ارائه دهد که ثابت کند مبلغ واریز شده به چه علتی بوده است

کلیه مدارک متقاضیان ویزای انگلیس باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. ترجمه رسمی برای تمامی مدارک لازم است . به علت اینکه در روز تحویل مدارک ، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد تمامی مدارک صرف نظر از اینکه قبلآ به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد ، خصوصآ مدارک بانکی اعم از درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود.

اگر متقاضی ویزای توریستی هستید ، بهتر است رزرو هتل را در مدارک خود بگنجانید.

سفارت انگلستان معمولا وقت سفارت اعضای یک خانواده را به صورت جداگانه میدهد ، ممکن است وقت اعضای یک خانواده در چند روز مختلف بیفتد ، در این حالت نفر اول در زمان وقت سفارت مدارک را تحویل می دهد و نفرات بعد کافیست به افسر مربوطه اعلام کنند که مدارکشان قبلا توسط اعضای دیگرخانواده به سفارتخانه داده شده است .

  • نکته قابل توجه متقاضیان این که یک ساعت قبل از ساعت مقرر وقت مصاحبه خود در سفارت انگلیس حضور داشته باشند.
  • حضور متقاضیان برای انگشت نگاری و ارائه مدارک برای تمامی انواع ویزای انگلیس الزامی می باشد.
  • زمان انگشت نگاری حدود ۲۰ دقیقه طول خواهد کشید
  • متقاضیان ویزای توریستی، تجاری و یا دانشجویی ملزم به دریافت برگه عبور هستند و حتما باید ۳ روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشند تا برگه عبور برایشان صادر شود اما متقاضیان ویزای اقامتی نیازی به ماندن بیش از یک روز ندارند.

آدرس سفارت انگلیس در تهران:

جردن، خیابان یزدان پناه ، پلاک 40 طبقه 2 ، واحد 4

 

آدرس کنسولگری انگلیس در استانبول:

Meşrutiyet Caddesi No 34, Tepebaşı Beyoglu, ۳۴۴۳۵ Istanbul, Turkey

آدرس سفارت انگلیس در آنکارا:

Şehit Ersan Caddesi 46/A, Çankaya, Ankara, Turkey

آدرس سفارت انگلیس در دبی:

Wafi Mall, 3rd Floor, Falcon, Phase 2, Umm Hurair 2 – Dubai – UAE, P.O Box 114100

آدرس سفارت انگلیس در ابوظبی:

Khalid bin Al Waleed St (Street 22), PO Box 248, United Arab Emirates

مدارک مورد نیاز جهت دریافت برگه عبور از سفارت ایران در ترکیه:

  • اصل شناسنامه
  • اصل کارت ملی
  • 4 قطعه عکس رنگی 4*6

دریافت برگه عبور از آنکارا:

متقاضی پس از تحویل مدارک به سفارت انگلیس ( تله پرفرمنس) با مراجعه به سفارت ایران در آنکارا واقع در آدرس زیر می توانند برگه عبور خود را دریافت نمایند .

Tehran cad . no . 10 . kavalikdere . Ankara

Tel : (0090312)4682820-21 . 4683357

 

دریافت برگه عبور از استانبول

متقاضی قبل از وقت مصاحبه انگلیس خود به کنسولگری ایران واقع در آدرس زیر مراجعه می کند و بعد از تحویل مدارک به سفارت ( تله پرفرمنس) با مراجعه به به کنسولگری ایران برگه عبور خود را دریافت می کنند .

Ankara caddesi no . 1. Cagaloglu/Istanbul

Tel : ( 0090212) 5138230, 5138231, 5138232, 5138233

 

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 57938-021 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


لینک های کمکی :

وقت سفارت انگلیس در تهران                                                                  وقت سفارت انگلیس در دبی / ابوظبی

وقت سفارت انگلیس در آنکارا / استانبول                                                     خدمات لیدری سفارت انگلیس در ترکیه

سؤالات متداول سفارت انگلیس


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود