Norway
رزرو هتل
گروه اسکای لاین به دلیل تقاضای زیاد متقاضیان و مشتریان همیشگی خود اقدام به راه اندازی سیستم رزرواسیون هتل نمود. حتما اطلاع دارید که برای گرفتن وقت سفارت و درخواست ویزا تکمیل بودن مدارک یکی از مهمترین نکات می باشد. قوانین کشورهای مختلف در زمان درخواست وقت سفارت و ویزا متفاوت می باشد ولی یکی از نکاتی کع در میان همه قوانین این سفارت ها تقریبا یکسان می باشد داشتن رزرو هتل معتبر می باشد. مسافران عزیزی که در زمان درخواست وقت سفارت از بستگان خود در کشور مقصد دعوتنامه نداشته باشند، می بایست حتما در زمان مراجعه به سفارت در روز مصاحبه خود پرینت رزرو هتل یا واچر هتل خود را همراه داشته باشند که از این طریق بتوانند به مسئول مصاحبه خود ثابت کنند که پیش بینی های لازم برای اقامت خود را در کشور مقصد انجام داده اند.
دلیل رزرو هتل
مسافرین عزیز باید به این نکته توجه داشته باشند که برای ارائه رزرو هتل به مسئول سفارت حتما از واچر رسمی و با اعتبار استفاده کنند زیرا در غیر این صورت با استعلام سفارت معتبر بودن آن حتما مشخص خواهد شد و در صورتی که از غیر رسمی بودن آن مطلع شوند حتما درخواست ویزای شما را رد خواهد شد.در صورتی که با موارد متناقضی در این رزو هتل برای گرفتن وقت سفارت روبرو شدید حتما با مشاوران مجرب اسکای لاین تماس بگیرید و تخصصی ترین مشاوره را با کارشناسان و مشاوران وقت سفارت اسکای لاین دریافت کنید. برای گرفتن وقت سفارت ، ویزای شینگن و رزرو هتل از طریق راههای ارتباطی اعلام شده می تواندید در ساعات اداری که در پایین وب سایت رسمی ما درج شده است، با ما در ارتباط باشید.

vaghte sefarat

دلایل نیاز بیمه مسافرتی هزینه بیمه مسافرتی برای سفارت نوع پوشش بیمه های مسافرتی
پس از گرفتن وقت از سفارت برای درخواست ویزا کامل بودن مدارک نکته قابل اهمیتی می باشد.یکی از این مدارک بیمه مسافرتی بوده و مسافرت در روز مصاحبه لازم است که مدرک خود را دال بر داشتن بیمه نامه مسافرتی به مسئول مصاحبه کنند ارائه نمایند. با این قوانین اکثرمسافرین ازمزایای بیمه مسافرتی استفاده نموده و درچنین حالتی خیالشان از نظر اتفاقات ناگوار احتمالی راحت خواهد بود .علاوه بر اجباری بودن داشتن بیمه مسافرتی باید به این موضوع نیز توجه داشته باشیم که داشتن بیمه خیال شما را از لحاظ مالی آسوده نموده و اگر اتفاق روحی یا جسمی برای شما رخ دهد دغدغه های هزینه های بالای درمان را نخواهید داشت.برای گرفتن بیمه مسافرتی برای ارائه به سفارت می توانید با کارشناسان اسکای لاین تماس گرفته و علاوه بر دریافت خدمات وقت سفارت و رزرو هتل برای سفارت از خدمات بیمه مسافرتی نیز بهرمند شوند.. در اصل هزینه های بیمه مسافرتی به نکات زیادی بستگی دارد که پشنهاد ما به شما این خواهد بود که برای اطلاع دقیق تر از این شرایط و قیمت قطعی بیمه با کارشناسان اسکای لاین در تماس باشد.برخی از این شرایط عبارتند از : هزینه ی مربوط به سقف بیمه مسافرتی با توجه به نوع کشورمورد تقاضای مسافر ، محدوده سنی فرد بیمه گذار ، مدت زمان مورد نظر برای قرارداد بیمه مسافرتی و اینکه مسافر تمایل به تقبل کردن چه مقدار ازسقف بیمه هست و ... . شاید برای شما این سوال وجود داشته باشد که نوع پوشش بیمه مسافرتی به چه صورت می باشد ،پوشش بیمه های مسافرتی به نوع کشور انتخابی برای مسافرت وابسته می باشد امابطور کلی این پوشش بیمه ای مشمول هزینه های مختلفی مثل هزینه بازگشت به کشور در موارد بیماری و یا فوت بیمه شده ، هزینه های مربوط به درمان متقاضی در موارد اضطراری و یا بستری شدن در بیمارستان میباشد
Norway
متقاضیانی که جهت انجام دادن امور کاری، توریستی، تحصیلی، تجاری ، اقامتی و.. قصد مسافرت کردن به کشورهای خارجی را دارند می بایست به این نکته توجه داشته باشند که برای ورود به برخی از کشورهای اروپایی علاوه بر داشتن پاسپورت به مدرکی دیگری نیاز دارند که مجوز ورود به کشور را به متقاضیان می دهد؛ جهت اخذ مجوز ورود به این کشورها متقاضی نیازمند اخذ ویزای کشور مربوطه می باشد. از جمله گام های اساسی اخذ ویزا تعیین کردن وقت سفارت برای مصاحبه می باشد از اینرو متقاضیان می بایست در روز مصاحبه همراه با مدارک معتبر جهت اخذ ویزا به سفارت مربوطه مراجعه نمایند و توجه داشته باشند که می بایست ترجمه مدارک در روز مصاحبه به افسر تحویل داده شود ازاینرو برای اینکه به افسر سفارت اثبات نمایند که مدارکشان معتبر و رسمی است مدارک مورد نظر باید دارای مهر دارالترجمه رسمی و در بعضی از سفارت ها دارای تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه باشد و به این نکته توجه داشته باشند که مدارک ارائه شده به افسر باید نشاندهنده بازگشت متقاضی به کشور ایران باشد بنابراین متقاضیان عزیز برای پذیرفته شدن درخواست ویزای خود در روز مصاحبه می بایست درصدد ترجمه مدارک در دارالترجمه های رسمی وبا مهر دارالترجمه باشند . شرکت اسکای لاین با دراختیار داشتن کارگزارانی متعهد آماده ارائه ی هرگونه خدمات در زمینه اخذ وقت سفارت، ترجمه مدارک و پیکاپ پاسپورت برای متقاضیان عزیز می باشد. مراحل لازم جهت دریافت تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه :

1. ارائه مدارک به دارالترجمه های معتبرجهت ترجمه رسمی مدارک با مهر و سربرگ مترجم رسمی 2. ارائه مدارک ترجمه شده توسط دفتر ترجمه به دادگستری واخذ تاییدیه و مهر دادگستری 3. ارائه مدارک تایید شده مترجم رسمی که دارای تاییدیه دادگستری بوده به وزارت خارجه جهت اخذ تاییدیه امور خارجه که درمدت زمان یک روزه انجام می پذیرد. متقاضیانی که درصدد اخذ وقت سفارت برای مصاحبه می باشند به این نکته توجه داشته باشند که مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا می بایست دارای ترجمه رسمی دارالترجمه های معتبر باشد. کارشناسان گروه اسکای لاین با دراختیار داشتن کارگزارانی مجرب آماده ارائه خدمت ترجمه مدارک در اسرع وقت به متقاضیان عزیز می باشند برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین اسکای لاین تماس حاصل نمایید. شرایط پذیرش مدارک ترجمه در سفارت های مختلف : با توجه به شرایط و قوانین مختلف سفارتها، نحوه ترجمه مدارک عموما ً متفاوت می باشد برخی از سفارتها نیازی به ترجمه رسمی مدارک نداشته و برخی دیگر نیازمند ترجمه رسمی با مهر دارالترجمه می باشند همچنین سفارت هایی نیز وجود دارند که علاوه بر مهر دارالترجمه به تاییدیه مهر دادگستری و وزارت امورخارجه هم نیاز دارند. لیست کشورهایی که نیاز به مهر دارالترجمه ، تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه دارندبه شرح زیر میباشند: 1- ترجمه مدارک برای کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا فقط نیاز به مهر دارالترجمه دارد. 2- آلمان نیاز به ترجمه ندارد. 3- یونان و پرتغال مهر دادگستری،وزارت امور خارجه ودارالترجمه را نیاز دارد. 4- فرانسه، ایتالیا، بلژیک، سوئد و هلند فقط مهر دارالترجمه را نیاز دارند. 5- لهستان مهر دارالترجمه را نیاز دارد ولی شناسنامه و کارت ملی مسافر باید مهر دادگستری و وزرات امور خارجه را خورده باشد. در صورتیکه متقاضی اخذ ویزای کشوری هستید که مدارک مربوطه نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه نداشته باشد می توانید با ارسال عکس واضح یا اسکن مدارک از طریق تلگرام برای شرکت اسکای لاین در فاصله زمانی 3 روز تا یک هفته ترجمه مدارک خود را دریافت نمائید؛ هزینه ترجمه طبق تعرفه دارالترجمه و با تحویل دادن فاکتور از طریق دارالترجمه دریافت می شود و در صورت نیاز به تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری ارسال اصل مدارک الزامی بوده و بدون وجود اصل مدارک غیرقابل تایید می باشد و دراینصورت فقط مهر دارالترجه زده می شود ؛ لازم بذکر است که اخذ تاییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه برعهده خود مرکز دارالترجمه می باشد. متقاضیان جهت ترجمه مدارک همراه با مهررسمی دارالترجمه می توانند با کارشناسان ما در گروه اسکای لاین تماس حاصل نمایند. چه مواردی باید در ترجمه مدارک برای سفارت رعایت شود : متقاضیان جهت ترجمه مدارک توجه داشته باشند که دارالترجمه ای را انتخاب نمایند که دارای مهرمترجم رسمی باشد چون در صورت عدم داشتن مهر رسمی دارالترجمه مراجع قانونی مثل دادگستری و وزارت خارجه از پذیرش مدارک شما امتناع خواهند نمود. جهت اطمینان کامل از ترجمه دارالترجمه قبل از نهایی شدن ترجمه مدارک، درخواست Check Print نمایید و درستی ترجمه مدارک را بررسی نمایید. با توجه به حساسیت سفارت ها در ترجمه مدارک، متقاضیان می توانند جهت تسریع بخشیدن به عملیات ترجمه مدارک خود را به نیروهای مجرب و کارآزموده ما درگروه اسکای لاین محول نمایند و اطمینان داشته باشند که در اسرع وقت و در فاصله زمانی 3 روز تا یک هفته مدارک آنها ترجمه خواهد شد.

وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند :

کشور هلند از آن دسته از کشورهایی است که عضور اتحادیه شینگن می باشد . بنابراین برای سفر به این کشور ابتدا باید ویزای شینگن داشته باشید ، و برای درخواست صدور ویزای شینگن ابتدا باید مدارک مورد نیاز را اماده و شرایط را برای اخذ ویزا آماده کنید  تا در اسرع وقت ، وقت سفارت شما توسط کارشناسان ما رزرو شود .

مراجعه به سفارت به منظور انجام مصاحبه ، انگشت نگاری و تحویل مدارک است ، افسر سفارت پس از مصاحبه با فرد متقاضی و بررسی مدارک ارائه داده شده تصمیم می گیرد که آیا شخص مورد نظر واجد شرایط برای ویزای هلند هست یا خیر ! بنابراین کامل بودن مدارک و چگونگی انجام مصاحبه از اهمیت بالایی برخوردار است . توجه داشته باشید که با انجام یک اشتباه کوچک در جمع آوری مدارک و پر کردن فرمها یا بی دقتی در پاسخ دادن به سوالات افسر ممکن است شانس دریافت ویزای خود را از دست بدهید، با سپردن این کار به دست کارشناسان با تجربه اسکای لاین شانس خود را بالا ببرید.

وقت سفارت هلند

تذکر:تاریخ وقت از زمان درخواست متقاضی بین 1 هفته تا 2 ماه ممکن است طول بکشد .

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت هلند :

  • صفحه اول پاسپورت
  • شماره ی در دسترس برای پیگیری

نکات مهم اخذ وقت سفارت هلند :

  • مدارک شما به طور کلی باید نشانگر برگشت شما به ایران باشد . باید افسر مربوطه را متقاعد کنید که در موقع مقرر هلند را ترک خواهید کرد.
  • باید نشان دهید که توان مالی لازم را برای هزینه های مربوط به سفر و مدت زمان اقامت در هلند را دارید.
  • فرد قانون مندی هستید و سوابق جنایی ندارید.
  • توجه داشته باشید که هرچه مدارک شما کاملتر باشد شانس پذیرش بیشتر می شود.
  • از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند
  • تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه رسمی دادگستری شده باشند.

مدارک لازم برای روز مصاحبه سفارت هلند :

مدارکی که باید علاوه بر فرم تکمیل‌شده در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

1-شناسنامه ایرانی

  • ترجمه انگلیسی فتوکپی شناسنامه صفحه ی 1/2

2-گذرنامه

  • اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور ( امضا شده )
  • کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید و گذرنامه های قدیمی
  • اصل فرم ویزا به امضای مسافر.
  • برای افراد همراه ( همسر و فرزندان ) باید فرم ویزای جداگانه با امضا فرستاده شود .
  • تکمیل فرم مشخصات فردی ( به طور کامل )

3-سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۵. ۴* ۵. ۳ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

4-دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم هلند شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در هلند یا مدارکی مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت که نشان دهد شما صاحب مسکن در هلند هستید.

5-اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی

برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند

6-اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

ترجمه انگلیسی روزنامه رسمی ، گواهی اشتغال به کار ، پروانه کسب اتحادیه ، گواهی اشتغال به تحصیل ، گواهی باز نشستگی و ...

برای افراد بازنشسته حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامیست

پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضا توسط بانک.

ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر ( تمام صفحات)

توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در چک تعیین می‌گردد
برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست).
برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست)

برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست)
برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست)


توجه: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود

برای دانش‌آموزان دبستانی، دبیرستانی و دانشجویان.

7-گواهی اشتغال به تحصیل

8-بیمه مسافرتی

متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن  مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد هلند

در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت

ارائه ضمانت بازگشت الزامیست

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوط این حق را دارد که از شما مدارک دیگری نیز در خواست نماید .

Bottom of Form

آدرس سفارت هلند

تهران ، فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک 60
تلفن : 23660000ـ021

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 57938-021 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا                                                                              وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان                                                                            وقت سفارت انگلیس    


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود