Norway
رزرو هتل
گروه اسکای لاین به دلیل تقاضای زیاد متقاضیان و مشتریان همیشگی خود اقدام به راه اندازی سیستم رزرواسیون هتل نمود. حتما اطلاع دارید که برای گرفتن وقت سفارت و درخواست ویزا تکمیل بودن مدارک یکی از مهمترین نکات می باشد. قوانین کشورهای مختلف در زمان درخواست وقت سفارت و ویزا متفاوت می باشد ولی یکی از نکاتی کع در میان همه قوانین این سفارت ها تقریبا یکسان می باشد داشتن رزرو هتل معتبر می باشد. مسافران عزیزی که در زمان درخواست وقت سفارت از بستگان خود در کشور مقصد دعوتنامه نداشته باشند، می بایست حتما در زمان مراجعه به سفارت در روز مصاحبه خود پرینت رزرو هتل یا واچر هتل خود را همراه داشته باشند که از این طریق بتوانند به مسئول مصاحبه خود ثابت کنند که پیش بینی های لازم برای اقامت خود را در کشور مقصد انجام داده اند.
دلیل رزرو هتل
مسافرین عزیز باید به این نکته توجه داشته باشند که برای ارائه رزرو هتل به مسئول سفارت حتما از واچر رسمی و با اعتبار استفاده کنند زیرا در غیر این صورت با استعلام سفارت معتبر بودن آن حتما مشخص خواهد شد و در صورتی که از غیر رسمی بودن آن مطلع شوند حتما درخواست ویزای شما را رد خواهد شد.در صورتی که با موارد متناقضی در این رزو هتل برای گرفتن وقت سفارت روبرو شدید حتما با مشاوران مجرب اسکای لاین تماس بگیرید و تخصصی ترین مشاوره را با کارشناسان و مشاوران وقت سفارت اسکای لاین دریافت کنید. برای گرفتن وقت سفارت ، ویزای شینگن و رزرو هتل از طریق راههای ارتباطی اعلام شده می تواندید در ساعات اداری که در پایین وب سایت رسمی ما درج شده است، با ما در ارتباط باشید.

vaghte sefarat

دلایل نیاز بیمه مسافرتی هزینه بیمه مسافرتی برای سفارت نوع پوشش بیمه های مسافرتی
پس از گرفتن وقت از سفارت برای درخواست ویزا کامل بودن مدارک نکته قابل اهمیتی می باشد.یکی از این مدارک بیمه مسافرتی بوده و مسافرت در روز مصاحبه لازم است که مدرک خود را دال بر داشتن بیمه نامه مسافرتی به مسئول مصاحبه کنند ارائه نمایند. با این قوانین اکثرمسافرین ازمزایای بیمه مسافرتی استفاده نموده و درچنین حالتی خیالشان از نظر اتفاقات ناگوار احتمالی راحت خواهد بود .علاوه بر اجباری بودن داشتن بیمه مسافرتی باید به این موضوع نیز توجه داشته باشیم که داشتن بیمه خیال شما را از لحاظ مالی آسوده نموده و اگر اتفاق روحی یا جسمی برای شما رخ دهد دغدغه های هزینه های بالای درمان را نخواهید داشت.برای گرفتن بیمه مسافرتی برای ارائه به سفارت می توانید با کارشناسان اسکای لاین تماس گرفته و علاوه بر دریافت خدمات وقت سفارت و رزرو هتل برای سفارت از خدمات بیمه مسافرتی نیز بهرمند شوند.. در اصل هزینه های بیمه مسافرتی به نکات زیادی بستگی دارد که پشنهاد ما به شما این خواهد بود که برای اطلاع دقیق تر از این شرایط و قیمت قطعی بیمه با کارشناسان اسکای لاین در تماس باشد.برخی از این شرایط عبارتند از : هزینه ی مربوط به سقف بیمه مسافرتی با توجه به نوع کشورمورد تقاضای مسافر ، محدوده سنی فرد بیمه گذار ، مدت زمان مورد نظر برای قرارداد بیمه مسافرتی و اینکه مسافر تمایل به تقبل کردن چه مقدار ازسقف بیمه هست و ... . شاید برای شما این سوال وجود داشته باشد که نوع پوشش بیمه مسافرتی به چه صورت می باشد ،پوشش بیمه های مسافرتی به نوع کشور انتخابی برای مسافرت وابسته می باشد امابطور کلی این پوشش بیمه ای مشمول هزینه های مختلفی مثل هزینه بازگشت به کشور در موارد بیماری و یا فوت بیمه شده ، هزینه های مربوط به درمان متقاضی در موارد اضطراری و یا بستری شدن در بیمارستان میباشد
Norway
متقاضیانی که جهت انجام دادن امور کاری، توریستی، تحصیلی، تجاری ، اقامتی و.. قصد مسافرت کردن به کشورهای خارجی را دارند می بایست به این نکته توجه داشته باشند که برای ورود به برخی از کشورهای اروپایی علاوه بر داشتن پاسپورت به مدرکی دیگری نیاز دارند که مجوز ورود به کشور را به متقاضیان می دهد؛ جهت اخذ مجوز ورود به این کشورها متقاضی نیازمند اخذ ویزای کشور مربوطه می باشد. از جمله گام های اساسی اخذ ویزا تعیین کردن وقت سفارت برای مصاحبه می باشد از اینرو متقاضیان می بایست در روز مصاحبه همراه با مدارک معتبر جهت اخذ ویزا به سفارت مربوطه مراجعه نمایند و توجه داشته باشند که می بایست ترجمه مدارک در روز مصاحبه به افسر تحویل داده شود ازاینرو برای اینکه به افسر سفارت اثبات نمایند که مدارکشان معتبر و رسمی است مدارک مورد نظر باید دارای مهر دارالترجمه رسمی و در بعضی از سفارت ها دارای تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه باشد و به این نکته توجه داشته باشند که مدارک ارائه شده به افسر باید نشاندهنده بازگشت متقاضی به کشور ایران باشد بنابراین متقاضیان عزیز برای پذیرفته شدن درخواست ویزای خود در روز مصاحبه می بایست درصدد ترجمه مدارک در دارالترجمه های رسمی وبا مهر دارالترجمه باشند . شرکت اسکای لاین با دراختیار داشتن کارگزارانی متعهد آماده ارائه ی هرگونه خدمات در زمینه اخذ وقت سفارت، ترجمه مدارک و پیکاپ پاسپورت برای متقاضیان عزیز می باشد. مراحل لازم جهت دریافت تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه :

1. ارائه مدارک به دارالترجمه های معتبرجهت ترجمه رسمی مدارک با مهر و سربرگ مترجم رسمی 2. ارائه مدارک ترجمه شده توسط دفتر ترجمه به دادگستری واخذ تاییدیه و مهر دادگستری 3. ارائه مدارک تایید شده مترجم رسمی که دارای تاییدیه دادگستری بوده به وزارت خارجه جهت اخذ تاییدیه امور خارجه که درمدت زمان یک روزه انجام می پذیرد. متقاضیانی که درصدد اخذ وقت سفارت برای مصاحبه می باشند به این نکته توجه داشته باشند که مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا می بایست دارای ترجمه رسمی دارالترجمه های معتبر باشد. کارشناسان گروه اسکای لاین با دراختیار داشتن کارگزارانی مجرب آماده ارائه خدمت ترجمه مدارک در اسرع وقت به متقاضیان عزیز می باشند برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین اسکای لاین تماس حاصل نمایید. شرایط پذیرش مدارک ترجمه در سفارت های مختلف : با توجه به شرایط و قوانین مختلف سفارتها، نحوه ترجمه مدارک عموما ً متفاوت می باشد برخی از سفارتها نیازی به ترجمه رسمی مدارک نداشته و برخی دیگر نیازمند ترجمه رسمی با مهر دارالترجمه می باشند همچنین سفارت هایی نیز وجود دارند که علاوه بر مهر دارالترجمه به تاییدیه مهر دادگستری و وزارت امورخارجه هم نیاز دارند. لیست کشورهایی که نیاز به مهر دارالترجمه ، تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه دارندبه شرح زیر میباشند: 1- ترجمه مدارک برای کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا فقط نیاز به مهر دارالترجمه دارد. 2- آلمان نیاز به ترجمه ندارد. 3- یونان و پرتغال مهر دادگستری،وزارت امور خارجه ودارالترجمه را نیاز دارد. 4- فرانسه، ایتالیا، بلژیک، سوئد و هلند فقط مهر دارالترجمه را نیاز دارند. 5- لهستان مهر دارالترجمه را نیاز دارد ولی شناسنامه و کارت ملی مسافر باید مهر دادگستری و وزرات امور خارجه را خورده باشد. در صورتیکه متقاضی اخذ ویزای کشوری هستید که مدارک مربوطه نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه نداشته باشد می توانید با ارسال عکس واضح یا اسکن مدارک از طریق تلگرام برای شرکت اسکای لاین در فاصله زمانی 3 روز تا یک هفته ترجمه مدارک خود را دریافت نمائید؛ هزینه ترجمه طبق تعرفه دارالترجمه و با تحویل دادن فاکتور از طریق دارالترجمه دریافت می شود و در صورت نیاز به تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری ارسال اصل مدارک الزامی بوده و بدون وجود اصل مدارک غیرقابل تایید می باشد و دراینصورت فقط مهر دارالترجه زده می شود ؛ لازم بذکر است که اخذ تاییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه برعهده خود مرکز دارالترجمه می باشد. متقاضیان جهت ترجمه مدارک همراه با مهررسمی دارالترجمه می توانند با کارشناسان ما در گروه اسکای لاین تماس حاصل نمایند. چه مواردی باید در ترجمه مدارک برای سفارت رعایت شود : متقاضیان جهت ترجمه مدارک توجه داشته باشند که دارالترجمه ای را انتخاب نمایند که دارای مهرمترجم رسمی باشد چون در صورت عدم داشتن مهر رسمی دارالترجمه مراجع قانونی مثل دادگستری و وزارت خارجه از پذیرش مدارک شما امتناع خواهند نمود. جهت اطمینان کامل از ترجمه دارالترجمه قبل از نهایی شدن ترجمه مدارک، درخواست Check Print نمایید و درستی ترجمه مدارک را بررسی نمایید. با توجه به حساسیت سفارت ها در ترجمه مدارک، متقاضیان می توانند جهت تسریع بخشیدن به عملیات ترجمه مدارک خود را به نیروهای مجرب و کارآزموده ما درگروه اسکای لاین محول نمایند و اطمینان داشته باشند که در اسرع وقت و در فاصله زمانی 3 روز تا یک هفته مدارک آنها ترجمه خواهد شد.

چگونه وقت سفارت آمریکا بگیریم

چگونه وقت سفارت آمریکا بگیریم

بعد از فرمان ممنوعیت فرمان ترامپ این سوال که چگونه وقت سفارت آمریکا بگیریم برای خیلی از عزیزان ممکن است بی پاسخ مانده باشد. در حال حاضر گرفتن وفت سفارت آمریکا از دبی و گرفتن وقت سفارت آمریکا از ایروان قابل ارائه بوده و مسافران عزیز می توانند برای گرفتن وقت سفارت آمریکا با کارشناسان اسکای لاین تماس گرفته و پاسخ این که چگونه وقت سفارت آمریکا را بگیریم را از کارشناسان مجرب اسکای لاین بپرسند.

چگونه وقت سفارت آمریکا بگیریم

انواع ویزای کار آمریکا :

ویزای کار از ویزا هایی است که افراد با داشتن آن می توانند در آمریکا مشغول به کار شوند سرمایه گذاری یا تبادلات تجاری انجام دهند.

ویزای کار انواع مختلفی دارد که به شرح زیر است؛

ویزای H1 آمریکا :

ویزای H1 عمومی تیرین و رایج ترین ویزای کار است. این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که تخصص حرفه ایی دارند و کارفرمای آمریکایی ان ها را دعوت به کار کرده است. داشتن لیسانس و مدرک کارشناسی از شروط پایه ای این ویزا است و در صورتی که فرد فاقد مدرک کارشناسی است داشتن تخصص و تجربه ی کاری و اثبات و گواهی آن می تواند جایگزین آن باشد. کمترین بازه ی زمانی که به این ویزا داده می شود یک سال است که همسر و یا فرزندان زیر 21 سال می توانند او را همراهی کنند، ولی اجازه ی کار ندارند.

اکر فرد متقاضی قصد داشتن اقامت دائم و اخذ گرین کارت را دارد، لازم است که کارفرمای ایشان(به این فرض که شرایط لازم اداره ی مهاجرت را دارد) این تقاضا را قبول کند و مجوز اقامت را کسب کند.

ویزای J1 آمریکا :

ویزای J1 نوعی دیگر از ویزای کار است که فرد دارنده ی آن به منظور تبادل فرهنگی یا نیروی کار برای اشتغال، تدریس یا آموزش قصد ورود به خاک آمریکا را دارد. فردی که ویزا ی J1 را دارد می بایست در طول دوره ای که در آمریکا است دوره ی کاری یا آموزشی خود را نزد کارفرما ی مربوطه به اتمام برساند. ویزای J1 مانند ویزا ی H1 قابل تبدیل به اقامت دائم نیست؛ مگر در مواردی خاص که کارفرما تایید کرده باشد. اما این فرد می تواند این دوره را تا هفت سال تمدید کند وای بعد از اتمام این دوره دو سال مهلت دارد که این کشور را ترک کند.

ویزای E2 آمریکا :

ویزای E2 نوعی متفاوت از ویزا های کاری آمریکاست که مخصوص سرمایه گذاران یا طراحان کسب و کار می باشد. حرفه یا زمینه ای که فرد جهت کار یا سرمایه گذاری انتخاب می کند می تواند بسته به توانایی یا خلاقیت وی متفاوت باشد. او می تواند در یک شرکت معتبر سرمایه گذاری یا اینکه کسب و کاری در آمریکا در هر زمینه ای که احساس می کند سوددهی بیشتری دارد برای خود راه اندازی کند. حداقل مبلغی که فرد برای سرمایه گذاری در نظر گرفته $ 80000 باید باشد. بازه ی زمانی که جهت اقامت با این ویزا در نظر گرفته شده دو سال است که بعد از اتمام آن در صورت سود ده بودن این کسب و کار فرد می تواند با ارائه مدارک مالی این دوره را تمدید کند. و در صورتی که این بیزینس بازدهی نداشته باشد پیش از اتمام دوره ی دو ساله فرد می تواند این ویزا را به یکی دیگر از ویزا های کاری تغییر دهد. این ویزا این ویژگی را دارد که خانواده ی فرد سرمایه گذار هم می توانند همرا او بشند ویا حتی کار و تحصیل کنند.

ویزای E1 آمریکا :

ویزای E1 از ویزا های تجاری است. یعنی فرد متقاضی آن قصد گسترش تبادلات تجاری بین این دو کشور را از طریق صادرات و واردات دارد. این افراد تنها باید اموری را انجام دهند که در طی آن تبادلات تجاری دو طرفه یا همان صادرات و واردات را انجام دهند. و نمی توانند در زمینه ای مشغول باشند که مربوط به توانایی های فردی آن ها ست. بازه ی زمانی که برای این نوع ویزا در نظر گرفته شده دو تا پنج سال است.

  جهت کسب اطلاعات بیشتر از وب‌سایت رسمی آژانس ساحل شنی درخشان بازدید فرمایید.

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 57938-021 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 لینک های کمکی :

وقت سفارت امریکا در دبی                                                                              وقت سفارت امریکا در ایروان

وقت سفارت امریکا در آنکارا                                                                           سؤالات متداول سفارت امریکا

پیکاپ ویزای امریکا                                                                                         انواع ویزای امریکا

برگۀ زرد / صورتی سفارت امریکا


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود